Ersun Yanal'dan Miha Zajc ve Mehmet Ekici kararı

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, Medipol Başakşehir maçında Miha Zajc yerine Mehmet Ekici'yi ilk 11'e alacak.

FutbolArena - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 25. hafta maçında Medipol Başakşehir ile kritik bir maça çıkacak. Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak maç öncesi Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, orta sahada Miha Zajc ve Mehmet Ekici için son kararını verdi.

Miha Zajc, Başakşehir - Fenerbahçe maçında oynayacak mı?


Sakatlığını tamamen atlatan Mehmet Ekici, Medipol Başakşehir maçında ilk 11'e geri dönecek. Ersun Yanal, performansıyla beklentilerin altında Miha Zajc'ı yedeğe çekerek, Mehmet Ekici'yi yeniden ilk 11'e almaya karar verdi. Yeni transfer Miha Zajc, 3-2 kazanılan Çaykur Rizespor maçında 58 dakika sahada kalmış ve yerini Andre Ayew'e bırakmıştı. Mehmet Ekici ise 68. dakikada Valbuena'nın yerine oyuna girmişti.

Empoli'den 4,5 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer edilen Miha Zajc, Süper Lig'de çıktığı ilk 3 maçta 1 gol atmayı başardı. Öte yandan sakatlıklarla boğuşan Mehmet Ekici, bu sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 19 maçta 4 gol ve 1 asist kaydetti.

FENERBAHÇE RİZESPOR MAÇ SONU DEĞERLENDİRMELERİ



MİHA ZACJ'TAN FENERBAHÇE AÇIKLAMALARI

Fenerbahçe'nin Ocak ayı transfer döneminde kadrosuna kattığı Miha Zajc, Slovenya basınından Siol sitesine özel açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'ye geliş sürecinden bahseden Miha Zajc şu ifadeleri kullandı.

''Fenerbahçe benimle ilk defa Aralık ayında ilgilendi. Ancak o zamanlar somut bir gelişme yaşanmadı. Empoli'de de neler olacağını bilmiyordum ve kulüpteki geleceğimden memnun değildim. Ocak ayı transfer döneminde Empoli'den ayrılmam gerektiğini hissettim. Ayrılma kararını verdikten sonra İstanbul'dan teklif geldi. Atiker Konyaspor'da oynayan Skubic ile görüştüm. Fenerbahçe'ye gelme kararını almak, benim için gerçekten zor oldu.''

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri