Ersun Yanal yeni transfer Sadık Çiftpınar'ı ilk 11'de oynatacak

Fenerbahçe'nin yeni transferi Sadık Çiftpınar, teknik direktör Ersun Yanal'dan tam not aldı. Sadık'a ilk 11 yolu göründü.

FutbolArena - Yeni Malatyaspor'dan transfer edilen Sadık Çiftpınar, Fenerbahçe - AZ Alkmaar hazırlık maçında ilk kez forma şansı buldu. Teknik direktör Ersun Yanal, Sadık Çiftpınar'ın ortaya koyduğu performanstan memnun kaldı. Roman Neustadter'in yedek kulübesine çekilmesine karar verildi.

Sadık Çiftpınar Fenerbahçe'de ilk 11 oynar mı?


Sadık Çiftpınar'dan çok memnun kalan Ersun Yanal, stoperde Roman Neustadter'in yerine yeni transferi oynatmayı planlıyor. Hem topu oyuna sokması hem de çabukluğu ile dikkat çeken Sadık, diğer adaylardan farklı bir stoper olmasıyla öne çıktı. İki ağır stoper oynatmayı düşünmeyen Ersun Yanal, Martin Skrtel'i Sadık Çiftpınar ile tamamlamaya karar verdi. Böylelikle Sadık Çiftpınar Süper Lig'de sezonun ikinci yarısında Roman Neustadter'den formayı kapmayı garantiledi.

SADIK ÇİFTPINAR'IN AÇIKLAMALARI:

Sadık Çiftpınar, AZ Alkmaar maçından sonra FB TV'ye yaptığı açıklamalarda, "Bütün gün maç saatini beklerken çok heyecanlandığımı söyleyebilirim. Maç saati geldiğinde de takım arkadaşlarım bana çok yardımcı oldu. Her ne kadar hazırlık maçı da olsa sonuç itibariyle Fenerbahçe formasıyla sahaya çıkıyorsunuz ve en büyük hayalimdi, hayallerimin en başında geliyordu. Hazırlık maçı da olsa bugün bunu gerçekleştirdim. Benim adıma 45 dakika iyi geçti, ilk maçım olmasına rağmen hocamızın kısa sürede dediklerini yerine getirmeye çalıştım. Takım olarak da sahada benim oynadığım süreçte-ilk 45 dakikada- rakibimize pozisyon vermedik ve soyunma odasına 1-0'lık skorla önde girdik. 2.yarıda da diğer arkadaşlarımız, ağabeylerimiz ellerinden gelenin en iyisini yaptı. Hazırlık maçı da olsa 3-2 kazanmış olduk. Kazanmak çok önemli ve bu konuda hocamızın da şöyle bir söylemi var: ‘Artık kazanmayı alışkanlık haline getirmemiz lazım.' Bu anlamda güzel bir galibiyet oldu. İnşallah aynı performansı resmi müsabakalarda da sahaya yansıtıp taraftarlarımızı mutlu ederiz diye ümit ediyorum." dedi.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri