Ersun Yanal, Abdullah Avcı Ünal Karaman! Toplamda 18 teknik direktör

Süper Lig'de bu sezon toplamda 18 teknik direktör kulüpleriyle yol ayrımı yaşadı. Şu ana kadar 18 takımın 12'si ise teknik direktör değiştirdi. 

FutbolArena - Fenerbahçe'de Ersun Yanal, Yeni Malatyaspor'da ise Kemal Özdeş ile yollar ayrıldı. Böylelikle Süper Lig'de teknik direktör değişikliği yapmayan 5 kulüp kaldı. 24 hafta itibariyle 18 kulübün 12'si teknik direktör değiştirirken, sadece 5 kulüp sezona başladığı teknik direktörle yola devam ediyor.

18 TEKNİK DİREKTÖR YOL AYRIMI YAŞADI

Süper Lig'de bu sezon 18 takımda toplamda 18 teknik direktör kulüpleriyle yol ayrımı aşıdı. Bazı teknik adamlar iki farklı kulüpte bu kaderi yaşarken, son olarak Ersun Yanal, Fenerbahçe'deki görevinden ayrıldı.

TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞTİRMEYEN 5 TAKIM KALDI

Süper Lig'de bu sezon sezona başladığı teknik direktörle yola devam eden 5 kulüp kaldı. Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor, Başakşehir, Sivasspor ve Gaziantep FK kulüpleri bu sezon itibariyle teknik direktör değiştirmediler. Geriye kalan 12 kulüp teknik direktör değişikliği yaşadı.

DENİZLİSPOR ve ANKARAGÜCÜ'NDE 3, KAYSERİSPOR'DA 4. TEKNİK DİREKTÖR

Alt sıralarda yer alan kulüplerden Denizlispor sezona Yücel İldiz ile başlarken, sezon ortasında Mehmet Özdilek'i göreve getirip, üst üste alınan kötü sonuçların ardından yolları ayırma kararı alarak Bülen Uygun'la anlaştı. Kayserispor'da sezona Hikmet Karaman ile başlarken, daha sonra sırasıyla Samet Aybaba, Bülent Uygun ve Prosinecki göreve geldi. Ankaragücü ise Metin Diyadin, Mustafa Kaplan ve Mustafa Reşit Akçay ile 3 farklı teknik adamla çalışırken, sezon başında takımı Ayhan Atik hazırlamıştı.

İŞTE BU SEZON KULÜPLERİYLE YOLLARI AYRILAN TEKNİK DİREKTÖRLER



Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri