Erol Bulut'tan Beşiktaş açıklaması! Sakatlıklar

Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut, Beşiktaş derbisi öncesi açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut, bu sabah gerçekleştirilecek idman öncesinde basın mensuplarının karşısına geçti. Beşiktaş derbisi hakkında konuşan Erol Bulur, Arjantinli efsane Diego Armando Maradona hakkında da anısını paylaştı.

"TEMPOLU BİR DERBİ OLACAK"

"Sezon başında 18 futbolcu transfer ettik. Hemen takım olabilmek kolay değil. Şu ana kadar her şey güzel geçti. 20 puanımız var ama daha iyi olabilirdi. Üzerine koymak istiyoruz. Herkes bizim transferlerimizi konuşuyor ama rakip takımlar da 12-13 transfer yaptılar. Beşiktaş'ın da kaliteli futbolcuları var. Biz de iyi bir takımız. Tempolu bir derbi olacağını düşünüyorum. Biz kazanmak istiyoruz."

"GÖKHAN GÖNÜL İNŞALLAH OYNAYACAK"

"Valencia şu anda takıma dönmedi. Gökhan bugün antrenmana çıkacak. Maça birkaç gün daha var. İnşallah bir sıkıntısı olmaz ve hafta sonunda bizimle olur. Futbolda sakatlıklar, cezalılar oluyor. Her takımda eksikler elbette olacak. Derbide elimizden geleni yaparak istediğimiz 3 puanı almak ve yolumuza devam etmek istiyoruz. Samatta ile konuştum. Hafta sonunu düşünerek onu oyundan aldım. Fakat sakatlığıyla ilgili sonuçlar iyi gelmedi. 3-4 hafta süreci olacak. Samatta bizim için çok değerli bir futbolcu. İhtiyacımız olan bir oyuncu. İnşallah en kısa zamanda takıma dönerek bize fayda sağlayacaktır."

MARADONA ANISI

"Olympiakos dönemimde şampiyon olduğumuzda kulüp Maradona'yı davet etmişti. Isınmaya çıktığımızda normalde topla ısınmamız gerekirken ısınamamıştırk. Çünkü Maradona bütün topları tribüne yollamıştı. Öye bir anımız olmuştu."

Son dakika Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri