Erol Bulut: 'Futbolcularımı rahat bırakın"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Fatih Karagümrük maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Fenerbahçe, Süper Lig 25. haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"İKİNCİ YARI ORTA SAHAMIZ YORULDU"

İkinci yarının nedenleri var. Hafta arası oynadığımız kupa maçının 130 dakika sürmesi. Takımın 145 km koşması. Ozan, Sosa o maçta 13.5 ve 14 km koştu. Mesut Özil 80 dakika oynadı. Orta saha 3'lümüz ikinci yarıda yoruldu. Ben futbolcılarımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum.

"İKİ AYRI 45 DAKİKA OLDU"

"İlk yarıda ise iyi oynadık. İki ayrı 45 dakika vardı. Fırsatlarımız vardı. Maçı daha erken koparabilirdik. Ben oyuncularımızı tebrik ediyorum. İyi bir galibiyet aldık. Yolumuza devam ediyoruz."

"FUTBOLCULARIMI RAHAT BIRAKIN!"

Sportif Direktörümüz Emre Belözoğlu'na teşekkür ediyorum. Yorumlarından dolayı. Burada bir şey söylemek istiyorum. Bu da önemli. Sorumluluk bana ait. Evet, takımımız zaman zaman belki güzel futbol oynamıyor. İyi oynayadığımız maçlar oldu. İyi oynayacağımız maçlar da olacak. 3 günde 1 maç oynanıyor. Üst üste oynanan maçlar alışık olmadığımız bir durum. Nitekim sakatlıklar oluyor. O sakatlıklardan çok çektik. Hala çekiyoruz.Burada beni sevindiren taraf, çok karakterli futbolculara sahip olmam. Sahada her şeyini veren bir takım var. Bundan sonra üzerine koyarak gideceğiz. Dediğim gibi beni eleştirebilirsiniz ama futbolcularımı rahat bırakın. Sakatlarımız geri döndüğünde farklı Fenerbahçe olacak. Gustavo, İrfan Can Kahveci olsun. 2 hafta sonra bizimle olacak gibi gözüküyor. Pelkas, Pazartesi günü bizimle olacak.

Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri