Erol Bilecik'ten sert tepki! 'Türk futbolunda leke!'

Fenerbahçe Başkan Vekilİ Erol Bilecik, Trabzonspor maçının ardından "Türk futbolunun leke diyebileceğimiz bir akşamı. Önümüzdeki hafta içi bilgi akışını paylaşacağız, açıklayacağız." dedi. 

FutbolArena - Fenerbahçe, Süper Lig 28. haftasında sahasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı.

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, maçın ardından gündem yaratan açıklamalarda bulundu.

"TÜRK FUTBOLUNUN LEKE DİYEBİLECEĞİMİZ BİR AKŞAMI"

Türk futbolunun leke diyebileceğimiz bir akşamı. Sistematik bir şekilde sezon başından bu yana bu akşam yine şahit olduk. Bu akşam yaşananları Cumartesi öğleden sonra açıklamalarla tahmin etmiştik. Önümüzdeki hafta içi elimizde bulunan bütün bilgi akışını sizlerle paylaşmış olacağız. Cumartesi günü yaptığımız açıklamada artık bunun son bulması gerekir."

TFF'DEN AÇIKLAMA

TFF olarak Spor Toto Süper Lig'de bu akşam oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor maçı öncesinde, sırasında ve sonrasında, resmi ve gayri resmi sosyal medya hesaplarında yer alan asılsız iddialarla ilgili, gerek kendi Hukuk Kurullarımız tarafından, gerekse 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında suç teşkil eden durumlara ilişkin, geniş kapsamlı inceleme başlatılmıştır. Federasyonumuzun Yönetim Kurulu Üyelerine ve atadığı görevlilerine karşı yapılan, kabul edilemez suçlamalar nedeniyle, 6222'ye aykırı inceleme ve işlemler için de Cumhuriyet Savcılarımızı göreve davet ediyoruz.Bu vesileyle, bir kez daha tüm futbol kamuoyunu sağduyulu olmaya çağırıyoruz. Kamuoyuna saygılarımızla.

Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri