Önder Özen: "Fenerbahçe doğru, Galatasaray yanlış yaptı."

  FutbolArena - Fenerbahçe, Süper Lig 14. haftasında Kasımpaşa’yı 4-2  mağlup etti. Sarı Lacivertliler son derece iyi bir futbol ortyaya koyarken, maçın ardından Önder Özen Fenerbahçe’nin performansındaki yükselişini son derece önemli ifadelerle kelimelere döktü.  

1
Fenerbahçe’nin, Kasımpaşa’yı 4-2 mağlup ettiği maçın ardından Önder Özen’in yaptığı açıklamalar şu şekilde:
2

İki tip teknik adam vardır. Bir sezgisel teknik adam, iki metodik teknik adamlar. Beğensek de, beğenmesek de o metod üzerinde çalışan teknik adamlardır. Beğenelim, beğenmeyelim Aykut Kocaman’dır. 3 Kasım akşamı yollar ayrılır gibi oldu. O günler Galatasaray’da da Tudor tartışması vardı.
3

Fenerbahçe ne kadar doğru yaptıysa, Galatasaray o kadar yanlış yaptı. Aziz Yıldırım ve yönetimi topyekün, tam kadro antrenörünü 3 gün hiç konuşmada çalışmasını yaparak geri getirdi.
4

Oyuncularına, kamuoyuna, medyaya herkese verdi. Oyuncuların ikna olduğu çok açık. Çok büyük bir inançla da oynadılar. İşin zihinsel tarafı var. İkna olmuş oyuncu.
5

Çünkü patron net! Kimse karışamaz. Patron Aykut Kocaman. Eğer Fenerbahçe şampiyon olacaksa bu yönetimin bu hamlesiyle ve Aykut Kocaman’ın metoduyla. Metod tartışılır ama hoca bunu diyor.
6

Futbolarena anasayfasından devam...