Erman Toroğlu'ndan Fenerbahçe'ye uyarı! 'Boks antrenörü çağırsınlar'

Erman Toroğlu, Galatasaray - Fenerbahçe derbisini A Spor'da yorumladı. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 28. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe bu akşam saat 19:00'da karşı karşıya gelecek. Derbiyi A Spor'da Erman Toroğlu yorumlarken, dev maça dair çarpıcı ifadeler kullandı.

"ÖYLE BİR MAÇ İZLERİZ Kİ... BELLİ OLMAZ!"

Belli olmaz. Öyle bir futbol seyrettirirler ki, ulan helal olsun deriz. Gazı kaçtığı için daha rahat oynayacaklar bence. Mesela Beşiktaş'ı Lyon maçında izlediğimde helal olsun dedim. Bu tarz mücadele beklemiyordum çünkü. Demek ki Aboubakar ile Marcelo olsaydı turu geçerlerdi. Ancak hangi takım daha iyi Lyon! Beşiktaş'ın kalecisi daha fazla top çıkardı.

"TUDOR'UN DÖVERİM DEDİĞİ ADAM SNEİJDER..."

Galatasaray'a döneyim. Tudor kiralık katil olarak tutuldu. Mecazi manada söylüyorum. Dediler ki şunu, bunu yap diye. Baba da bir daldı. Ben herkesi döverim dedi. Ulan döverim dediğin adam Sneijder. Seni döndürür, döndürür oynar. 2 tane de gol attığında ne haber Tudor der.

"FENERBAHÇE BOKS ANTRENÖRÜ ÇAĞIRSIN"

"Fenerbahçe'nin kupada başarılı olması için biraz boks antrenörü filan çağırsın. Oynayacak Başakşehirli takımların futbolcuları boksa yatkınlar. Fenerbahçeliler hazırlansın."

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri