Volkan Demirel'den Galatasaray mesajı

FutbolArena - Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Süper Lig 27. haftasında Kayserispor karşısında aldıkları 5-0’lık galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

1
Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Kayserispor maçının ardından şampiyonluk yarışı hakkında açıklamalarda bulundu.
2 BU FORMAYI 5 DAKİKA BİLE GİYSENİZ...
Bu formayı 500 değil, 5 dakika da giyseniz bu forma çok kutsal. Bana her zaman güvendikleri için ilk önce bana sahip çıkan yönetimime, hocalarıma, taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.



3
Bu benim için çok büyük bir onur. İnşallah bu 500’i, 600 ve 700’lere çıkarmak isterim. Sağlığım el verdiği sürece elimden geleni yapacağım için söz veriyorum.
4 AVERAJ ÖNEMLİ
Liderle puan farkımız fazla gibi görünüyor. Bugün sahaya çıkarken 8 maçımızın hepsini kazanmamız gerektiğini söyledik birbirimize. Takım arkadaşlarım çok güzel oynadı. Güzel bir maç oldu. Averaj olarak 5-0 önemli bir galibiyet.
5
Hem averajımızı da düzeltmek istiyoruz. İkili averajda Galatasaray ile eşitiz ama genel averaj devreye girecek. Bunlar ufak hesaplar ama ileride konuşulacak.
6 ŞAMPİYONLUK ŞANSIMIZ MÜMKÜN
Matematiksel olarak şu anda her şey mümkün. Herkes birbirleriyle oynayacak. Biz kazanıp rakiplerimizin alacakları sonucu bekleyeceğiz.
7

Futbolarena anasayfasından devam...