Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe ve kupa finali açıklaması

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile oynayacakları final hakkında "Kendimi hep Fenerbahçeli Emre hissettim. Çok güzel günler geçirdim. Şampiyonluklar kazandım. Üzüntülerim de çok oldu. Fenerbahçe'yi hep kalbimin en güzel yerinde hatırlıyorum. Ancak Fenerbahçe'yi eleyip kupayı kazanmak istiyoruz. Çok çalışacağız." dedi. 

FutbolArena - Başakşehir, Türkiye Kupası yarı finalinde Ankaragücü'nü eleyerek finalde Fenerbahçe'nin rakibi oldu.

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu maçın ardından Fenerbahçe ile oynayacakları final hakkında konuştu.

Emre Belözoğlu, "Kendimi hep Fenerbahçeli Emre hissettim. Çok güzel günler geçirdim. Şampiyonluklar kazandım. Üzüntülerim de çok oldu. Fenerbahçe'yi hep kalbimin en güzel yerinde hatırlıyorum. Ancak Fenerbahçe'yi eleyip kupayı kazanmak istiyoruz. Çok çalışacağız. Önümüzde 15 günlük süreç var finale. En iyi şekilde hazırlanacağız." dedi.

Emre Belözoğlu kupa finalinin İzmir'de Gürsel Aksel Stadı'nda oynanacak olmasıyla ilgili olarak ise "Fenerbahçe için dezavantajlı görünebilir kapasite açısından. Sonuçta Fenerbahçe bu ülkenin en büyük camiası. En büyük taraftarına sahipler. Bizim için daha avantajlı görünebilir. Ancak sonuçta çok güzel bir şehirde ve kapasite az olsa da çok güzel statta oynayacağız." ifadelerini kullandı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri