Emre Belözoğlu'ndan erteleme kararı hakkında açıklama

Emre Belözoğlu, Türkiye'de liglerin ertelenme kararı hakkında açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğu, liglerin ertelenmesinin ardından evde, video sistemi eşliğinde gerçekleştirilecek olan antrenmanlar hakkında bilgi verirken, liglerin ertelenme kararı hakkında konuştu. FB TV'ye açıklamalarda bulunan Emre Belözoğlu şunları söyledi:

"1 HAFTALIK EVDE ÇALIŞMA PROGRAMI VAR"

Tüm dünyayı ve son olarak ülkemizi etkisi alan #Koronavirüs etkisiyle zor günler yaşıyoruz. Devletimiz süreci çok iyi yönetiyor. İnşallah en kısa zamanda atlatacağız. Alınan kararlara saygılı olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Ertelenme kararının akabinde takım olarak toplantı yaptık. Toplantı sonucunda Zeki hocamızın belirlemiş olduğu 1 haftalık evde çalışma programı var. Pazartesi gününden itibaren evde kullanacağımız malzemelerle birlikte antrenmanlara başlayacağız. Video sistemi eşliğinde takip edilecek. Bireysel programları tamamladıktan sonra, ona göre programımızı güncelleyeceğiz.

"FUTBOL ORTAMI GERİDE KALMALIYDI"

Böyle bir zamanda futbol ortamı geride kalmalıydı. İnşallah ülkemiz de bu sorunu bir an önce atlatır. Herkesin devletimizin uyarılarını dikkate almaya davet ediyorum. Olabildiğince evlerimizde kalalım. Gerçekten çok bulaşıcı bir virüs.

"YERİNDE VE DOĞRU BİR KARAR"

Devletimizin almış olduğu bir karar var. Bizim buna uymamız gerekiyor. 2-3 gündür hastalığın artarak devam ettiği bir süreç var. Oyuncu profilleri yabancı ağırlıklı artık Türkiye'de. Onların motivasyonu bir Türk oyuncuyla aynı olmayabiliyor. Yerinde ve doğru bir karar olduğunu düşünüyorum. Bizlerin maçlara hazırlanmak için antrenman da yapacağımız süreç olacak çünkü.

Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri