Emre Belözoğlu'dan Arda Güler'e övgü: 'Böylesi hiçbirimizde yok'

Arda Güler'in performansından övgüyle bahseden Emre Belözoğlu, bir gün yeniden Fenerbahçe hocası olmak istediğini ifade etti.

FutbolArena - Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, TRT Spor'un haberine göre katıldığı bir etkinlikte Arda Güler ve Fenerbahçe hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Emre Belözoğlu, bir gün yeniden Fenerbahçe hocası olmak istediğini ifade etti.

"ARDA GÜLER ÇOK BÜYÜK FUTBOLCU OLACAK"

"Arda Güler 15 yaşındayken, ben Fenerbahçe'de sportif direktörlük yaparken kendisiyle profesyonel sözleşme imzaladık. Çok iddialı olacak. Belki benim gözlerimle gördüğüm yetenek 16 yaşında hiçbirimizde yoktu. Çok daha özel bir yetenek. Sahip çıkarken onu doğru beslememiz, doğru eğitmemiz gerekiyor. Topraklarımızda yetişen her değere sahip çıktığımız gibi, Arda Güler'e sahip çıkmamız gerekiyor. Gelişimini hep beraber göreceğiz. Ben çok büyük bir futbolcu olacağını ve Avrupa'da ülkemizi temsil edeceğini düşünüyorum."

FENERBAHÇE'YE YENİDEN TEKNİK DİREKTÖR OLACAK MI?

"Hepimizin hayalleri var. Fenerbahçe benim için yarım kalan hikaye değil, hayatın ta kendisi. Fenerbahçe gönlümüzdeki en güzel yerde. Allah nasip ederse, daha donanımlı hale geldikten sonra Fenerbahçeli kardeşlerimin yüzlerini güldürmek istiyorum. Bunu yapabilecek gücümüz var. Kariyerimin ilerleyen dönemlerinde yeniden Fenerbahçe'nin hocası olmak isterim."

Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri