Emre Belözoğlu: 'Hiçbir şey bitmedi!'

Emre Belözoğlu, Alanyaspor beraberliğinin ardından şampiyonluk yarışı hakkında konuştu.

FutbolArena - Fenerbahçe, Süper Lig'in 38. haftasında konuk olduğu Alanyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Fenerbahçe A takım direktörü Emre Belözoğlu, Alanyaspor maçının ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

EMRE BELÖZOĞLU, BEIN SPORTS MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

"Alanyaspor ve Çağdaş hocayı tebrik ediyorum. Sezon başından beri inandıkları sistemleri var. Sezon başından beri oynamaya çalışıyorlar. 90 dakika aynı istekle oynamaya çalıştılar. Güçlü ve iyi bir takım. Hiçbir şey bitmedi!"

EMRE BELÖZOĞLU'NUN BASIN TOPLANTISI

"Tam oyun bize geçmişken, tabii istemediğimiz şekilde 10 kişi kaldık. İyi pas organizasyonu ve topu tutmaya çalışan bir takıma herkes elinden geldiğince mücadelesini gösterdi. İnandığımız oyuna devam etmeye çalıştık ve 10 kişi kaldığımız süreçte de devam ettik. İlk yarıda istediğimize yakın bir görüntü vardı. İster istemez bir kişi eksik olunca da biraz daha bekleyerek oynamak zorunda kaldık."

"SONUNA KADAR YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ"

"Kazanabilecek oyunu da bence yakalamıştık. Sonuna kadar yolumuza devam edeceğiz. Her puanın her zerresine talip olduğumuzu daha önce de söylemiştim. Mücadeleden hiçbir şekilde geri durmadan 4 haftayı en iyi ve yakışan şekilde bitireceğiz. İnancımızı korumaya devam ettiğimizi söylemek istiyorum."

Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri