Emenike'nin menajeri: 'Türkiye'den teklif aldık'

Olympiakos'un yollarını ayırmaya karar verdiği Emenike'nin menajeri, Nijeryalı forvetin geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe'den sezon başında Olympiakos'a transfer olan Emenike, Yunanistan'da da istediğini bulamadı. Olympiakos'ta kadro dışı bırakılan ve gözden çıkarılan Nijeryalı forvetin menajeri açıklamalarda bulundu.

Emenike hangi takıma transfer olacak?


Fenerbahçe'den sezon başında Olympiakos'a gönderdiği Emenike, Yunan ekibinde de tutunamadı. Olympiakos yönetiminin satılık listesine koyduğu Nijeryalı forvetin geleceğiyle ilgili menajeri açıklamalarda bulundu.

Emenike'nin menajeri Yunan basınında Gazzetta Gr'ya yaptığı açıklamada, "Türkiye ve Avrupa'dan 4 teklif aldık. Ancak nihai kararı Olympiakos verecek. Emenike'nin kulübüyle sözleşmesi var ve buna saygı duyuyoruz. Rennes'in ilgisi hakkında söyleyebileceğim şey tabi ki muhtemel adaylardan birisi bu kolay görünmüyor. Olympiakos'un kararını bekliyoruz." ifadelerine yer verildi.


Emenike Olympiakos'ta kaç gol attı?


Olympiakos formasıyla bu sezon ligde 5 maçta 272 dakika süre alan Emenike gol sevinci yaşamayadı. Şampiyonlar Ligi'nde ön elemeler dahil 3 maçta 1 gol atan Nijeryalı forvet toplamda 10 maçta 4 gol kaydetti.

Türkiye Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri