Eljif Elmas'ın yeni rotası İtalya mı? En ciddi teklif

Fenerbahçe'de takımdan ayrılması beklenen futbolcular arasında yer alan Eljif Elmas için en ciddi teklifin İtalya'dan geldiği iddia edildi.

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması devam ederken bir yandan da takımdan ayrılacak futbolcular hakkında yeni transfer iddiaları ortaya atıldı. Sarı lacivertlilerde transfere kaynak yaratma adına satılması gündeme gelen Eljif Elmas için en ciddi tekliflerin İtalya'dan ypaıldığı iddia edildi.


Fenerbahçe Haberleri: Eljif Elmas, Fenerbahçe'den ayrılacak mı?


Fenerbahçe'nin yeni sezon kadrosu için transfere kaynak yaratma adına Eljif Elmas'ı satabileceği belirtiliyor. Turkish Football'da yer alan habere göre genç futbolcuyla ilgilenen kulüpler arasında Arsenal ve Tottenham gibi dev kulüpler yer almasına rağmen en ciddi teklif İtalyan kulüplerinden geldi. Inter, Napoli ve Lazio'nun Eljif Elmas konusunda ısrarcı oldukları ifade edildi. Özellikle Inter'in genç futbolcu için girişimlerini sürdürdüğü vurgulanırken, sarı lacivertli kulübün FFP kuralları gereği Makedon oyuncuyu satmak zorunda odluğu kaydedildi.



ELJIF ELMAS'IN MENAJERi HAKKINDA İTALYA'DA ÇIKAN HABER

Fenerbahçe'nin transfere kaynak yaratma adına satmayı planladığı Eljif Elmas hakkında menajeri olduğunu iddia eden Petar Tomovski, İtalyan basınından Calciomercato'ya şu açıklamaları yapmıştı:

"Manchester City, Gladbach ve Dortmund beni aradı. Hepsi izlemiş ve etkilenmiş. Eljif şu anda İtalya'da forma giyebilecek durumda. Serie A'ya çok uygun. Inter Başkanı da Eljif için Pandev'i arayıp bilgi almış. Napoli'nin özel bir ilgisi olup olmadığını bilmiyorum. Almanya'dan da başka takımlar onunla igileniyor."

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri