Eljif Elmas'ın menajeri açıkladı! Manchester City

Fenerbahçeli Eljif Elmas'ın menajeri Petar Tomovski açıklamalarda bulundu.

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe'de sergilediği performansla dikkat çeken ve Avrupa kulüplerinin radarında olan Eljif Elmas için menajeri Petar Tomovski açıklamalarda bulundu. İtalyan basınına konuşan Petar Tomovski, Eljif'in Serie A'da oynayabilecek bir futbolcu olduğunu belirterek Avrupa'nın farklı ülkelerinden de teklifler aldıklarını doğruladı.

Fenerbahçe Haberleri: Eljif Elmas, Fenerbahçe'den ayrılacak mı?


Fenerbahçe'nin transfere kaynak yaratma adına satmayı planladığı Eljif Elmas hakkında menajeri Petar Tomovski, İtalyan basınından Calciomercato'ya şu açıklamaları yaptı:

"Manchester City, Gladbach ve Dortmund beni aradı. Hepsi izlemiş ve etkilenmiş. Eljif şu anda İtalya'da forma giyebilecek durumda. Serie A'ya çok uygun. Inter Başkanı da Eljif için Pandev'i arayıp bilgi almış. Napoli'nin özel bir ilgisi olup olmadığını bilmiyorum. Almanya'dan da başka takımlar onunla igileniyor."


Eljif Elmas bu sezon kaç gol attı?


Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 38 karşılaşmada 2,316 dakika süre alan Eljif Elmas, bu süreçte takımı adına 3 gol kaydetti. Eljif Elmas bu golleri Atiker Konyaspor, Galatasaray ve Kasımpaşa maçlarında kaydetti. Eljif Elmas'ın Fenerbahçe ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri