Dzyuba'dan Fenerbahçe taraftarlarına: "Acı çektikleri çok belli"

Artem Dzyuba, Fenerbahçe maçının ardından rövanş öncesinde umut dolu ifadeler kullandı. 

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe'nin, Zenit'i 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Rus ekibinin golcü futbolcusu Dzyuba, ülke basınına konuştu.


Fenerbahçe 1-0 Zenit maç özeti


Fenerbahçe deplasmanında alınan 1-0'lık mağlubiyetin kötü bir sonuç olmadığını söyleyen Dzyuba, "Türk taraftarların baskısına karşı hazırlıkydık. Daha önce tecrübemiz vardı. Fenerbahçe taraftarlarının acı çektikleri çok açık ve bu da takım için artı bir durumdu. İlk yarıda bize karşı yüksek tempoda oynadılar. Ancak ikinci yarıda oyunu daha fazla kontrol ettik. Biz zamanı iyi kullanamadık. Penaltıyı atsaydık işler farklı olabilirdi ama rövanş için 1-0'lık skor da kötü değil." dedi.

Dzyuba penaltı atışından önce Mak ile konuştuklarını söylerken, "Mak ile konuştuk. Kendinden emindi. Ancak futbol bu. Herkes penaltı kaçırabilir." dedi.

Fenerbahçe Kadıköy'de Avrupa maçlarında gol yedi mi?


Süper Lig'deki kötü gidişatını UEFA Avrupa Ligi'ne yansıtmayan Fenerbahçe, bu sezon Kadıköy'de ağırladığı 4. takımdan da gol yemedi. İç sahadaki 4 maçta rakiplerine geçit vermeyen Fenerbahçe, kalesini sırasıyle Dinamo Zagreb, Anderlecht, Spartak Trnava ve Zenit takımlarında kapattı. Sarı lacivertliler bu maçlarda sadece Dinamo Zagreb ile berabere kaldı.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri