Dünya Kupası'na Enner Valencia ve Fenerbahçe damgası (İZLE)

Enner Valencia, 2022 Dünya Kupası'nda gol sayısını 3'e yükseltti. Fenerbahçe, Michy Batshuayi ve Enner Valencia'nın katkılarıyla 2022 Dünya Kupası'na damga vuran kulüp oldu.

FutbolArena - 2022 Dünya Kupası A Grubu'nda günün maçında Hollanda, Ekvador ile 1-1 berabere kaldı. Ekvador'a beraberliği getiren golü Enner Valencia attı. Enner Valencia, 2022 Dünya Kupası'nda gol sayısını 3'e yükseltti. Fenerbahçe, Michy Batshuayi ve Enner Valencia'nın katkılarıyla 2022 Dünya Kupası'na damga vuran kulüp oldu.

Enner Valencia'nın Hollanda'ya attığı gol izle


6. dakikada Cody Mathes Gakpo'nun nefis golüyle Hollanda, Ekvador karşısında öne geçti. 49. dakikada Enner Valencia, kaleciden seken topu tamamlayarak Ekvador'a 1 puanı getiren golü attı. 1-1

2022 DÜNYA KUPASI'NDA OYUNCULARIN KULÜPLERİNE GÖRE GOL SAYILARI

Fenerbahçe: 4
Barcelona: 3
PSG: 3
Milan: 3

Açılış maçında Katar'a 2 gol atan Enner Valencia, Hollanda maçını da boş geçmeyerek toplamda 3 gole ulaştı. Bir diğer Fenerbahçeli Michy Batshuayi ise geçtiğimiz günlerde Belçika'ya Kanada karşısında galibiyeti getiren golü attı. Böylelikle Fenerbahçe, 2022 Dünya Kupası'nda an itibariyle oyuncuları en çok gol atan kulüp oldu.

ENNER VALENCIA'NIN GOLÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri