Dick Advocaat: ''Sürpriz golcüm sensin!''

Fenerbahçe Teknik Direktörü, TT Arena’da sürpriz çıkışlar yapmasını istediği Souza ve Alper’den ceza sahasındaki Van Persie’yi desteklemelerini bekliyor

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile kritik bir mücadeleye çıkacak olan Fenerbahçe'de Dick Advocaat Josef de Souza ve Alper Potuk ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.

''SAVUNMANIN DENGESİNİ BOZACAK BİRİNE İHTİYACIM VAR!''

Sabah Gazatesi'nde yer alan habere göre, Fenerbahçe Teknik Direktörü Advocaat, G.Saray derbisi öncesinde her futbolcusuyla görüşmeler yaparak beklentilerini aktarıyor. Advocaat'ın özellikle Souza ve Alper'e bu maç için özel görevler yüklediği ve bu ikiliden forvetteki Van Persie'ye destek olmalarını istediği öğrenildi. Advocaat'ın Souza ile yaptığı görüşmede, "Bu maçta sürpriz çıkışlar yapacak, rakip savunmanın dengesini bozacak birine ihtiyacım var. Bu isim sen olacaksın. Senden ceza sahasına koşu yapmanı bekliyorum. G.Saray, geriden gelen oyuncuları savunma konusunda yetersiz" dediği bildirildi.

GALİBİYETİN ŞİFRESİ ORTA SAHA DESTEĞİ

Hollandalı hoca, aynı talimatları Alper Potuk'a da verdi. Tecrübeli çalıştırıcı, "Top kanada indiğinde Van Persie ceza sahasında yalnız olmamalı. Mutlaka Souza ile birlikte sen de ceza sahasında olmalısın. Ayrıca senden bu maçta defansif beklentilerim de var. Souza'nın ileri çıkışlarında onun boşalttığı alanı doldurmaksana düşecek" ifadelerini kullandığı kaydedildi. Advocaat'ın maç içinde orta sahadan gelecek desteği çok önemsediği ve Galatasaray maçında galibiyetin şifresinin bu olduğunu taktik çalışmalarda takıma anlattığı gelen haberler arasında.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri