Derya Uluğ'a Trabzonspor şoku! (Derya Uluğ kimdir?)

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında yaşanan 3 Temmuz gerilimi sanatçı Derya Uluğ'un konserinin iptal edilmesine neden oldu. Derya Uluğ'un 3 Temmuz paylaşımı nedeniyle Akçaabat konseri iptal edildi. Derya Uluğ kimdir? Derya Uluğ kaç yaşında? Derya Uluğ hakkında merak edilen bilgiler bu haberde.

FutbolArena - Şarkıcı Derya Uluğ, sosyal medyada yaptığı 3 Temmuz paylaşımı sonra Trabzonspor'un tepkisiyle karşılaştı. Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında yaşanan 3 Temmuz gerilimi Derya Uluğ'un Trabzon - Akçaabat konserini iptal ettirdi. Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 3 Temmuz hakkında Fenerbahçe lehine paylaşım yapan Derya Uluğ'un ismini kullanmadan sanatçının değiştirildiğini duyurdu. Derya Uluğ kimdir? Derya Uluğ kaç yaşında? Derya Uluğ hakkında merak edilen bilgiler bu haberde.

Derya Uluğ'un 3 Temmuz paylaşımı nedeniyle Akçaabat konseri iptal edildi


Derya Uluğ, 3 Temmuz'un 8. yıl dönümünde sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda "3 Temmuz bir kumpastır. Aynı zamanda diriliştir, direniştir. Başta Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman, yönetim ve oyuncularımız olmak üzere tüm Fenerbahçe camiasının hakkı yenmiştir. Unutmadık, unutmayacağız." sözlerini kullanmıştı.

AKÇAABAT BELEDİYESİ'NDEN DERYA ULUĞ AÇIKLAMASI

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim resmi siteden yaptığı açıklamada, "Bu yıl 29. sunu düzenleyecek olduğumuz Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali hazırlıklarımız tamamlandı. Ancak konser verecek sanatçılardan biri “3 Temmuz Süreci" ile ilgili şahsi twitter hesabından bir açıklama yapmış, bu açıklama halkımızda büyük tepkiye yol açmıştır. Trabzonspor bizim kırmızı çizgimizdir. Bende iyi bir Trabzonspor taraftarıyım. Sanata saygımız sonsuzdur. Herhangi bir olumsuzluğu mahal vermemek için istişarelerde bulunduk. Açıklamayı yapan sanatçı değiştirilmiştir. Konuyla alakalı gerekli düzenleme yapılacaktır." ifadelerine yer verdi.

DERYA ULUĞ'UN "ZORUNLU AÇIKLAMA" BAŞLIĞI İLE YAPTIĞI PAYLAŞIM


DERYA ULUĞ ŞARKILARI

21 Şubat 1986 doğumlu olan 33 yaşındaki şarkıcı Derya Uluğ, 2016'dan bu yana şarkıcı kimliği ile tanınmaktadır. İzmirli olan Derya Uluğı, Muğla ve Haliç Üniversitelerinde eğitim gördükten sonra şarkıcılığa başlamıştır. 2016'da Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Çıkış Yapan Solist" ödülünü kazanmıştır.

"Okyanus" (2016)
"Canavar" (2017)
"Nabız 180" (2017)
"Ne Münasebet" (2018)
"Ayrılığın Yükü Ağır" (2018)
"Sürgün Aşkımız" (2018)
"Kafalar Karışık" (2018)
"Ah Zaman" (2019)

Fenerbahçe ve Trabzonspor'un 3 Temmuz paylaşımları


Fenerbahçe ve Trabzonspor, 3 Temmuz'un 8. yıl dönümünde sosyal medyada açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, "O zaman bir kez daha yüksek sesle haykırmanın zamanıdır! 2010-2011 sezonunun “tertemiz" şampiyonu Trabzonspor!"paylaşımı ile 3 dakikalık bir klip yayınladı.

Fenerbahçe ise aynı şekilde sosyal medyadan bir video klip yayınlarken, "3 Temmuz bir KUMPASTIR, milyonlarca taraftarımızla yerle bir edilen! Sonsuza kadar yaşa Fenerbahçe" ifadelerine yer verdi.

Sarı lacivertlilerle ilgili gelişmeleri Fenerbahçe Haberleri sayfasından takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri