Derbi maçlarının olduğu günler en çok pizza sipariş edildi

İspanya merkezli yeni nesil teslimat uygulaması Glovo, Türkiye pazarında bir yılı geride bıraktı. Derbi karşılaşmalarında Glovo’dan en çok pizza sipariş edildi, market siparişleri derbi günleri yüzde 30 arttı.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de geride kalan sezonda oynanan derbi maçlarda taraftarlar derbi günü Glovo'dan en çok hangi yiyecekleri sipariş etti? 500 bini aşkın kullanıcısına Ankara, İzmir ve İstanbul'da hizmet veren Glovo, bir yıllık istatistikleriyle Türkiye'de sipariş trendlerini analiz etti.

DERBİ GÜNLERİ PİZZA, CİPS VE GAZLI İÇECEKLER TÜKETİLDİ

Futbol maçları siparişlere yön verdi. Türkiye derbi maçı izlerken pizza, cips ve gazlı içecek tüketti. Derbi akşamları karışık pizza tüm siparişlerin önüne geçti. Derbi akşamlarında maçın bir saniyesini bile kaçırmak istemeyen futbolseverler market siparişlerini de yüzde 30 artırdı.

Derbi günlerinde market siparişlerinin yıldızı da atıştırmalıklar oldu.

Glovo nedir? Glovo hangi ülkelerde hizmet veriyor?


İspanya merkezli yeni nesil teslimat uygulaması Glovo, 22 ülkede hizmet veriyor. Yemek siparişinden, market alışverişine ve kurye hizmetine kadar farklı alanlarda kullanıcılarına hizmet veren Glovo,“Ne İstersin" özelliği ile farklı ihtiyaçlara dakikalar içinde çözüm sunuyor. “Şehrin en iyilerini kullanıcılarına ulaştırma" mottosu ile çalışmalarını sürdüren ve şu anda İstanbul, Ankara ile İzmir'de hizmet veren Glovo, Türkiye'de hızla büyüyor.

GLOVO GİRİŞ İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri