Demba Ba'dan Vedat Muriqi'ye sarı kart göndermesi

Medipol Başakşehir'in Yeni Malatyaspor maçında sarı kart gören ve Fenerbahçe maçında cezalı duruma düşen Demba Ba, Vedat Muriqi'nin kırmızı kartından sonra paylaşımda bulundu.

FutbolArena - Medipol Başakşehir'in tecrübeli golcüsü Demba Ba, Yeni Malatyaspor ile oynanan maçta sarı kart görerek Fenerbahçe karşısında cezalı duruma düştü. 67. dakikada oyundan çıkan Demba Ba ikinci sarı kartını görseydi, cezasını Türkiye Kupası'nda çekecekti. Demba Ba aynı gün Fenerbahçeli Vedat Muriqi'nin ikinci sarıdan kırmızı kart gördüğü Gaziantep maçı sonrası, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla göndermede bulundu.

Vedat Muriqi kırmızı kart cezasını hangi maçta çekecek?


Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Vedat Muriqi, Gaziantep FK maçında gördüğü sarı kartın ardından son dakikada ikinci sarıdan kırmızı kartla cezalandırıldı ve Türkiye Kupası'ndaki Kayserispor rövanşlında cezalı duruma düştü. İlk gördüğü sarı kartla Başakşehir maçında cezalı olan Kosovalı oyuncu, kırmızı kart görerek Başakşehir maçında oynamaya hak kazandı.

FENERBAHÇE MAÇINDA CEZALI OLAN DEMBA BA: "HIMM"

Bugün benzer bir durumu yaşayan ve ilk sarı karttan sonra oyundan çıkan Başakşehir oyuncusu Demba Ba, cezasını kupa yerine Fenerbahçe maçında çekecek. Demba Ba, Vedat Muriqi'nin gördüğü kırmızı kart sonrası sosyal medya hesabından "Hımm" ifadesiyle paylaşımda bulundu. Vedat Muriqi'ye gönderme olarak yorumlanan tweet kısa sürede birçok yorum aldı.

OKAN BURUK: "BİZ ETİK DAVRANIYORUZ"

Başakşehir teknik direktörü Okan Buruk, gördüğü sarı kartla Fenerbahçe maçı öncesi cezalı duruma düşen Demba Ba ile ilgili bir gazetecinin 'Demba Ba gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü ama sahada kalarak kırmızı kart görüp Türkiye Kupası'nda da cezasını çekme durumu vardı. Bunu yapmadınız ve nasıl yorumluyorsunuz?' sorusunu, "Birincisi etik olmak. Etik davranıyoruz. Bilerek kırmızı kart görmenin yanlış olduğunu düşünüyorum. Hiç başvurmadım. Oyuncu değişikliği yapacaktım. Demba Ba'yı 45'te mi çıkarayım ya da 10-15 dakika daha mı oynasın diye düşündüm. Daha sonra sakatlandı, Mehmet Topal'ı çağırmıştık. O anda sarı kart gördüğü pozisyon ortaya çıktı. Böyle bir şey yaşadık. Hayırlısı olsun. Bir yerde de cezalı duruma düşecekti. Bu Fenerbahçe maçı oldu. Diğer arkadaşlar Fenerbahçe maçında en iyisini yapacaktır" diye cevap verdi.

Son dakika Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri