Cocu'dan Sivas maç sonu açıklama: 'Tek bir sebep yok'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Cocu, Sivasspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Fenerbahçe Teknik Direktörü Cocu, Spor Toto Süper Lig 9. haftasında Sivasspor ile deplasmanda golsüz berabere kaldıkları maçın ardından konuştu.


Sivasspor 0-0 Fenerbahçe Cocu'nun maç sonu açıklamaları


"GOL ATAMIYORUZ"

Yine hayal kırıklığıyla ayrıldığımız bir akşamı daha geride bırakıyoruz. İlk yarıda bir şey üretemedik ama rakip de pozisyona giremedi. Sadece Robinho'nun pozisyonlarında zaman zaman zorluk yaşadık. Ancak takım halinde bu tehlikeleri önledik. İkinci yarıda çok daha iyiydik. Pozisyonlara girdik ama en önemli eksiğimiz gol. Pozisyon üretiyoruz ama gol atamıyoruz.

"FARKLI TİPTE OYUNCULARIMIZ VAR"

Farklı tipte oyuncularımız var. Rakip oyuncularla kıyaslama yapmak doğru değil. Bu skorları almak için tek bir sebebimiz yok. Karmaşık bir durumdayız. Bazı konularda daha iyi noktaya geliyoruz ama her şeyden önce içinde bulunduğumuz durumdan memnun olamayız. 9 puanımız var ve bundan memnun olamayız. Bazı konularda kendimizi geliştirdiğimizi görüyoruz. Ancak bunları skorla değiştirmeliyiz. Birlikte mücadele etmeliyiz. Bu takım ve kulüp için başarıya ulaşmak adına bu odaklanmayı doğru şekilde sağlamak zorundayız.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri