Fenerbahçe transfer bombasını patlattı! Devre arasında imzalıyor

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig’de 2018-2019 sezonun ilk yarısı 23 Aralık’ta sona erecek. İkinci yarı ise 25, 26, 27, 28 Ocak 2019’de oynanacak maçlarla başlayacak. 

1
Bu sezon istediği performansı sergileyemeyen takımlar ise transfer çalışmalarına başladı. İşte devre arasında transferi gerçekleşebilecek isimler...

2 HARIS SEFEROVIC
HARIS SEFEROVIC
Portekiz basını, Galatasaray’ın ocak ayında Haris Seferovic’i transfer etmek için girişimlere başladığını okuyucularına duyurdu. Türkiye’den büyük takımlar Seferovic için yoklama yapıyor... İsviçre’nin Belçika’yı 5-2 yendiği maçta hattrick yaparken, birçok takımın da dikkatini çekti.

3 ÖMER TOPRAK
ÖMER TOPRAK
Galatasaray’da Fatih Terim’in savunmaya milli takımdan eski öğrencisi Ömer Toprak’ı istediği iddia edilmeye başlandı.

4 VINCENT JANSSEN
VINCENT JANSSEN
Geçen sezon sakatlığı nedeniyle beklenen katkıyı veremeyen Vincent Janssen, Tottenham’da kadroda düşünülmüyor. Galatasaray’ın gündeminde olduğu konuşulsa da Beşiktaş ve Fenerbahçe hamlesi de gelebilir.

5 MATTIA DESTRO
MATTIA DESTRO
Bologna’nın 27 yaşındaki golcüsünün adı Galatasaray ile anılıyor. Kesin bir durum olmasa da İtalyan basını iddiaları zaman zaman agzete sayfalarına taşıyor.

6 ALAN
ALAN
Çin ekibi Guangzhou Evergrande’ye giden Anderson Talisca’nın Beşiktaş’a tarnsferi gündemde olan oyuncu için olumlu rapor verdiği iddia ediliyor.

7 THOMAS VERMAELEN
THOMAS VERMAELEN
Barcelona’nın savunmacısı Vermaelen, sakatlıklardan dolayı tutunamadı. İsmi 3 büyüklerle anılıyor. Transferi muhtemel...

8 DIVOCK ORIGI
DIVOCK ORIGI
Son dönemde Galatasaray’ın da Ocak ayında kiralayabileceği oyuncular arasında anılan Divock Origi, transferi muhtemel isimlerden Adını sık sık duyacağız...

9 OUMAR NIASSE
OUMAR NIASSE
FFP yüzünden kiralanabilecek oyunculara yönelen Galatasaray, Everton’dan Niasse’yi kiralamak istiyor. İngiliz ekibinnin onay vermesi durumunda Niasse de bu transfere sıcak bakıyor.

10 MBAYE DIAGNE
MBAYE DIAGNE
Kasımpaşa’nın yıldızı Diagne’nin adı sık sık Galatasaray ile anılıyor ancak bu transferin 5 milyon euro bandının aşağısında gerçekleşmesi pek mümkün görünmüyor.

11 JOHN GUIDETTI
JOHN GUIDETTI
İspanya La Liga ekiplerinden Deportivo Alaves’te forma giyen İsveçli milli futbolcu John Guidetti’nin adı Galatasaray ile anılıyor. Guidetti de transfere sıcak baktığını kaydetti.

12 BURAK YILMAZ
BURAK YILMAZ
Trabzonspor ile bağları kopan Burak Yılmaz’ın adı İstanbul kulüpleri ile anılıyor. Büyük sürprizler görebiliriz...

13 OLEKSANDR ZINCHENKO
OLEKSANDR ZINCHENKO
Fenerbahçe, Manchester City’de bu sezon fazla forma şansı bulamayan Zinchenko için devre arası kiralama teklifi yapabilir.

14 ALBERTO MORENO
ALBERTO MORENO
Savunma, orta alan ve hücuma takviye bekleyen Koeman’ın kadroda görmek istediği oyuncular arasında Liverpool’dan Alberto Moreno da var.

15 RAFAEL
RAFAEL
Ara transfer dönemi yaklaşırken Fransız basınından Beşiktaş’la ilgili bomba bir iddia geldi. Siyah Beyazlılar’ın Olimpik Lyon forması giyen Rafael’le yakın temasta olduğu öne sürüldü.

16 CHICHARITO
CHICHARITO
Ocak ayında hücum hattını yıldız bir golcüyle güçlendirmek için düğmeye basan Beşiktaş, Chicharito için West Ham’la görüşmelere başladı. Meksikalı oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak isteyen yönetim, ilk temastan olumlu ayrıldı.

17 NICOLAS CASTILLO
NICOLAS CASTILLO
Ocak ayında takıma bir forvet kazandırmak isteyen Beşiktaş’ın, Benfica’nın Şilili forveti Nicolas Castillo ile ilgilendiği iddia ediliyor.

18 OZAN TUFAN
OZAN TUFAN
Fenerbahçe’de tutunamayan Ozan Tufan affedilebilir. Transferi de mümkün... Ali Koç’un bu transfere kolay izin vermesi beklenmiyor, ilginç takaslar da görebiliriz.

19 TOLGAY ARSLAN
TOLGAY ARSLAN
Beşiktaş ile ipleri kopan Tolgay Arslan, "Galatasaraylıyım" sözleri ile dikkat çekmişti. İyi bir teklif durumunda kariyerine Türkiye’de de devam edebilir. (Fotomaç)

Futbolarena anasayfasından devam...