Bursaspor 1-1 Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle

Bursaspor seyircisi önünde konuk ettiği Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Bursaspor - Fenerbahçe,Spor Toto Süper Lig maçının özeti, golleri ve tüm detaylar haberimizde.

FutbolArena - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında konuk olduğu Bursaspor ile 1-1 berabere kaldı. Teknik direktör Ersun Yanal ile ligdeki ilk galibiyetini yine alamayan Fenerbahçe, bu sonucun ardından 17 puanla 15. sıraya yükseldi. Küme düşme hattından kurtulan Fenerbahçe'nin tek golünü Roberto Soldado attı. Bursaspor ise 22 puanla 10. sıraya tırmandı. Bursaspor - Fenerbahçe,Spor Toto Süper Lig maçının özeti, golleri ve merak edilenler haberimizde.

Bursaspor - Fenerbahçe maçı kaç kaç bitti?


8' Soldado'nun vuruşunu Bursaspor savunması çizgiden çıkardı. Fenerbahçeli futbolcular ise topun çizgiyi geçtiği yönünde itirazlarda bulundu. Cüneyt Çakır bekleyin dedi. VAR incelemesinin ardından topun çizgiyi geçmediği bildirildi.

12' Mehmet Ekici'nin kornerini Sadık Çifpınar arka direğe aşırdı. Kaleci Ertuğrul kornere çeldi.

16' Tunay Torun çizgiye inerek ortaladı. Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel ayaklarıyla topu kornere gönderdi.

GOL! 20' Fenerbahçe, Soldado'nun şık golüyle öne geçti. Isla'nın sağ kanattan ortasına kaleye arkası dönük şekilde olağanüstü vuran Soldado, topu Bursaspor ağlarına gönderdi. Roberto Soldado bu sezon ligde ilk golünü attı. 0-1

21'
Fenerbahçe'de gol sevinci sırasında kafasına yabancı madde gelen Skrtel sakatlandı. Slovakyalı stoper tedavisinin ardından oyuna geri döndü.

26' Bursaspor inanılmaz bir gol kaçırdı. Latovlevici'nin çizgiden açtığı ortaya kale önünde bomboş durumdaki Aytaç vurdu. Aut.

31' Mehmet Ekici etkili noktadan serbest vuruş kullandı. Ekici'nin frikiğinde top az farkla auta gitti.

36' Mehmet Topal ve Umut Nayir hava topu mücadelesinde sakatlandı. İki futbolcu tedavilerinin ardından oyuna devam etti.

39' Latovlevici'nin kullandığı serbest vuruşta Ertuğrul kale önünde kötü vurdu. Aut.

40' Tunay Torun sağ kanatta Sadık'ı çalımlayarak sıfıra indi. İçeri gönderilen topu Mehmet Topal uzaklaştırdı.

DEVRE | Bursaspor 0-1 Fenerbahçe



46' Bursaspor ikinci yarı öncesi iki değişiklik yaptı. Saivet ve Latovlevici oyundan çıkarken, Yusuf Erdoğan ve Lima maça dahil oldu.

50' Bursaspor net bir pozisyonu kaçırdı. Yusuf Erdoğan'ın sol kanattan ortasında Umut Nayir'in ön direkteki kafa vuruşu dışarı gitti.

61' Fenerbahçe'de sekerek kenara gelen Mehmet Ekici'nin yerine Valbuena oyuna girdi.

65' Hasan Ali'nin Lima'ya yaptığı faul sonrası Bursaspor tehlikeli bir noktadan frikik kazandı. Frikikte Tunay'ın ortasına Chedjou kafayı vurdu, Volkan kurtardı.

69' Fenerbahçe 2. gole çok yaklaştı. Dirar'ın sağ kanattan içeri gönderdiği topta Ayew gol vuruşunu yapamadı.

70' Samet Aybaba son kozunu da oynadı. Tunay'ın yerine Sakho'yu oyuna alarak çift santrfora döndü.

76' Yorgunluk nedeniyle kendini yere bırakan Soldado'nun yerine Frey oyuna girdi. Kenara gelen Soldado'yu Ersun Yanal tebrik etti.

80' Hasan Ali Kaldırım gole giden topu çıkardı! Yusuf Erdoğan'ın kaleci Volkan Demirel'i geçerek yaptığı vuruşta gole giden topu Hasan Ali Kaldırım çıkardı. Atağın devamında Yusuf'un ortasında Umut Nayir'in müsait pozisyonda kafa vuruşu auta gitti.

83' Bursaspor çok net bir fırsatı daha kaçırdı. Barış'ın ortasında arka direkte Yusuf Erdoğan'ın boş pozisyondaki vuruşu auta gitti.

89' GOL! Sakho'nun ortasında Aytaç topu ağlara gönderdi. Bursaspor'un golünden önceki pozisyonda Valbuena, girdiği ikili mücadele sonrasında sakatlandı. Fenerbahçeli futbolcular faul bekledi. Valbuena gol öncesinde faul yapıldığı yönünde itirazlarda bulundu. Cüneyt Çakır, VAR odasından gelecek olan haberi bekledi. Ardından Cüneyt Çakır, pozisyonu izlemek için monitörün başına geçti ve gol kararı verdi. 1-1

MAÇ SONUCU | Bursaspor 1-1 Fenerbahçe

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Skrtel ve Mehmet Ekici'nin sakatlığında son durum


Bursaspor - Fenerbahçe maçının 19. dakikasında Soldado, son derece şık bir golle takımını 1-0 öne geçirdi. Soldado'nun golünden sonra Fenerbahçeli futbolcuların yaşadığı sevinç esnasında Bursaspor tribünlerinden atılan yabancı madde, Skrtel'in kafasına isabet etti. Kafasında kanama meydana gelen Skrtel'e pansuman yapıldı. Kan olduğu için formasını da değiştiren Skrtel, bandajla oyuna devam etti.

MEHMET EKİCİ SEKEREK ÇIKTI

Öte yandan Bursaspor deplasmanında ilk 11'de maça başlayan Mehmet Ekici, 61. dakikada yerini Valbuena'ya bıraktı. Mehmet Ekici sekerek oyundan çıktı ve direkt olarak soyunma odasına gitti.Mehmet Ekici bu sezon Fenerbahçe formasıyla 15 maçta 2 gol attı ve 1 asist yaptı.

Bursaspor - Fenerbahçe maçı 11'leri


Bursaspor ilk 11'i: Muhammed, Umut, Chedjou, Ertuğrul, Barış, Badji, Aytaç, Tunay, Latovlevici, Saivet, Umut Nayir

Fenerbahçe ilk 11'i: Volkan Demirel, Isla, Skrtel, Sadık, Hasan Ali, Mehmet Topal, Jailson, Dirar, Ayew, Mehmet Ekici, Soldado

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri