Burhan Karaçam kimdir, kaç yaşında? Burhan Karaçam nereli? Burhan Karaçam ne iş yapıyor?

Burhan Karaçam kimdir, kaç yaşında? Fenerbahçe Divan Kurulu'nda kulübün finansal yapısıyla ilgili bilgilendirme yapan yönetici Burhan Karaçam aslen nereli? Burhan Karaçam ne iş yapıyor? Burhan Karaçam Instagram hesabı var mı? Burhan Karaçam kim şeklinde aramalar yapanlar için yanıtlar haberimizde.

Burhan Karaçam kimdir? Burhan Karaçam kaç yaşında? Burhan Karaçam aslen nereli? Burhan Karaçam ne iş yapıyor? Burhan Karaçam evli mi? Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'nd akulübün finansal yapısıyla ilgili açıklamalarda bulunan Burhan Karaçam, sosyal medyada en çok konuşulan isim oldu. Sarı lacivertlilerin divan kurulunda bir önceki yönetimin borç açıklamasına yanıt veren Burhan Karaçam, kulübün borçlarının geçmiş dönemdeki raporlarda yazdığını açıkladı.

BURHAN KARAÇAM: "200 MİLYON KÜSÜR BORÇ ÖDEDİK"

Fenerbahçe yöneticisi Burhan Karaçam, Divan Kurulu'nda yaptığı açıklamada, "Kulübün borcu 621 milyon Euro. Bu rakamları biz çıkarmadık. Bir önceki yönetimin faaliyet raporlarında olan rakam bu. 1,5 aylık süreçte Ali Koç'un katkılarıyla 200 küsür milyon borç ödedik. Personellerimize ve sporcularımıza ve bankalara hiçbir borcumuz yok." dedi.


Burhan Karaçam kimdir?


1949 yılında İstanbul'da doğan Burhan Karaçam, babasının kamu görevi (Devlet Hastanesi Başhekimi) nedeni ile Tarsus'ta bulunduğu dönemde, ortaokulu Tarsus Amerikan Koleji'nde okudu.1964 yılından sonra lise ve üniversite öğrenimineRobert Kolej'de devam etti. Burhan Karaçam, Robert Kolej'deki son yılında okulun Boğaziçi Üniversitesi'ne dönüşmesi ile üniversitenin ilk mezunlarından biri olarak iş yaşamına başladı.1972 yılında Londra-Arthur Andersen'da profesyonel iş hayatına başlayan Burhan Karaçam, 1975 yılında Türkiye'ye dönerek, Arthur Andersen'ın İstanbul ofisinde kurucu ortak olarak 1979'a kadar görev aldı. Daha sonra tekrar Londra'yadönen Karaçam, 1981 Ekim ayına kadar Arthur Andersen'da çalıştı. Karaçam, Arthur Andersen'daki mesleki yaşamı içinde eğitime verdiği önem ve gerçekleştirdiği projeler ile ve özellikle 'Europe-Wide Senior Development Course'untasarımcısı olarak öne çıktı.

Sarı lacivertli kulüple ilgili gelişmeleri Fenerbahçe Haberleri sayfasından takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri