Transferde sıcak saatler (27 Ağustos 2016)

FutbolArena - Günün öne çıkan transfer haberleri. Son dakika transfer haberleri burada. AMK, Fotomaç, Fanatik, Habertürk, Takvim, Hürriyet, Milliyet gibi gazetelerde çıkan transfer iddialarını sizler için derledik.

1
Ön libero transferinde Lassana Diarra’dan haber bekleyen Galatasaray, alternatif olarak Nigel de Jong’u gündemine aldı. . (Fotomaç)
2
Yönetim, taraftara iki müjde birden vermeye hazırlanıyor. Jeremain Lens’in kiralanması için oyuncu ve Sunderland ile her konuda anlaşmaya varıldı. Ziyech için de artık son temaslar yapılıyor. (Fanatik)
3
Bordo-mavililer, Cardozo için Yunan ekibi Olympiakos ile prensipte anlaştı.. (Fotomaç)
4
Forvete mutlaka takviye konusunda kararı olan Galatasaray, iki isim üzerine yoğunlaştı. Öncelik Everton’da forma giyen Oumar Niasse; B planı ise Lorient’te oynayan Benjamin Moukandjo... (Fanatik)
5
Aslan’da ilk hedef hala Lassana Diarra. Fildişili ön liberonun menajeri, Lokomotiv Moskova ile yaptığı pazarlıkta 10 milyon euro’luk cezayı 5 milyon euro’ya indirdi. Tek sorun Ruslar’ın parayı peşin, G.Saray’ın taksitlerle ödemek istemesi. Yönetim, Lassana’ya yarına dek süre verdi. Uzlaşılırsa, Diarra imzaya çağrılacak.. (Fotomaç)
6
Galatasaray’da teknik direktör Riekerink’in kadroda düşünmediği isimler birer birer kulüpten ayrılıyor. Denayer ise Manchester City’den kiralanmak üzere... (NTV Spor)
7
Monaco ile 20 yaşındaki sağ bek Toure için masaya oturan Usta," Kaldı iki. An meselesidir artık kaldı bir demek için" mesajı ile müjde verdi. Nevzat Aydın da İngiltere’de temaslarını sürdürüyor.. (Fotomaç)
8
Transferin bitmesine günler kala defans hattına takviye yapmayı planlayan Beşiktaş, gündemine Valencia’da forma giyen Aymen Abdennour’u aldı. (Fanatik)
9
Beşiktaş Yönetimi, Real Madrid’in stoperi Pepe’yi önerdi ama Şenol Güneş Portekizli futbolcuyu istemedi. (Vatan)

Futbolarena anasayfasından devam...