Borsada en fazla kazandıran kulüp Fenerbahçe

Süper Lig'de sezona iyi başlangıç yapmasına rağmen son 2 maçını kazanamayan Fenerbahçe, Borsa İstanbul'da zirvede yer alıyor. 

FutbolArena - Süper Lig'de son olarak Antalyaspor'a kaybeden Fenerbahçe'de sezona iyi başlangıç yapılmasıyla birlikte Borsa İstanbul'da da kulübün hisseleri değer kazanmaya başlamıştı. Ağustos ayında zirvede yer alan sarı lacivertliler, eylül ayında da yatırımcısına en çok kazandıran spor şirketi oldu.

Fenerbahçe hisseleri ne kadar?


Fenerbahçe, geçtiğimiz eylül ayında yatırımcısına yüzde 42.4 kar getirdi. Sarı lacivertli kulübün hisseleri ağustos ayında yüzde 20, eylül ayında ise yüzde 42,4 artış göstererek yatırımcısının yüzünü güldürdü.

TRABZONSPOR, BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY DA YÜKSELİŞTE

Fenerbahçe dışında Trabzonspor, Beşiktaş ve Galatasaray'ın hisseleri de artış gösteriyor. Bordo mavili kulübün hisseleri yüzde 12.8 artış gösterirken, Beşiktaş'ın yüzde 7.6, Galatasaray'ın ise yüzde 7.1 oranında arttı.

9 AYLIK SÜREÇTE FENERBAHÇE ZİRVEDE

2019 yılının ilk 9 aylık sürecinde Fenerbahçe yatırımcılarına yüzde 89.3, Galatasaray yüzde 33, Beşiktaş yüzde 4.3 ve Trabzonspor da yüzde 2.1 oranında kazandırdı.

Son dakika Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri