Fenerbahçe'de dünya devlerinin radarındaki genç yıldız

FutbolArena - Fenerbahçe’nin 18 yaşındaki genç yıldız adayı devleri peşinden sürüklüyor!

1
Fenerbahçe’de Sivasspor maçında gelen 4-1’lik galibiyet moralleri arttırırken karşılaşmada görev yağan genç oyuncu için dünya devleri sıraya girdi!
2
Fenerbahçe’nin genç oyuncusu adeta devleri peşinden sürüklüyor.
3
Fenerbahçe altyapısından çıkan Oğuz Kaan, Sivasspor maçında profesyonel kariyerindeki ilk maçına çıktı ve sarı-lacivertlileri heyecanlandırdı.
4
Manchester City, yaz transfer döneminde genç yetenek için 4,5 milyon sterlin yani yaklaşık 20 milyon TL’lik teklif yapmıştı.
5
The Sun’ın haberine göre Manchester City, Oğuz Kağan için Fenerbahçe’ye 4.5 milyon sterlinlik bir teklif sundu fakat önerilen bu rakam Fenerbahçe tarafından reddedildi.
6
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da Oğuz Kağan için İngiliz kulüplerinden teklif olduğunu ama oyuncuyu bırakmayı düşünmediklerini açıklamıştı.
7
Yıldırım, "Oğuz Kağan altyapıda, 18 yaşında, Manchester City’den 5 milyon euro verdiler, vermedik. Takımda oynarsa kimse şaşırmasın." ifadelerini kullanmıştı.
8
Son yaptığı teklif reddedilen Manchester City’nin yeni bir teklif hazırlığında olduğu haberin detaylarında yer alan en önemli bilgi oldu
9
Premier Lig ekiplerinin dışında Bundesliga’dan da bazı takımların oyuncunun menajeriyle temas kurduğu öğrenildi. Genç oyuncunun Fenerbahçe ile Haziran 2020’ye dek kontratı bulunuyor. (Habertürk)

Futbolarena anasayfasından devam...