Comolli avukatıyla görüştü! Alanyaspor'a takasta gidecek futbolcu

FutbolArena - Galatasaraylı olduğunu ve başka bir takımda oynamayacağını açıklayan Emre Akbaba için F.Bahçe’den son dakika hamlesi geldi. 

1
Hamlenin arkasındaki kişi ise Emre’ye, İstanbul’a gidiş izni veren Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu.

2
Alanya F.Bahçeliler Derneği eski başkanı olan Çavuşoğlu, Ali Koç’a, "Emre takımdan ayrılmak, İstanbul’da oynamak istiyor" dedi.

3 3.5 MİLYON EURO ARTI BİR FUTBOLCU
3.5 MİLYON EURO ARTI BİR FUTBOLCU
Koç’un cevabı ise, "çocuk G.Saraylı. Formalı fotoğrafları bile var..." deyince Çavuşoğlu’nun cevabı, "Başakşehir’e gitmeyi reddedikten sonra bana sözü verdi, üç büyüklerden hangisiyle anlaşırsak gidecek.

4
Size zorluk çıkarmayacak" dedi. Bunun üzerine Ali Koç, Çavuşoğlu’na, 3.5 milyon euro artı Mesut Bakkal’ın onaylayacağı bir oyuncuyu takasta vermeyi kabul etti.


5 EMRE’NİN AVUKATI DÜN AKŞAM COMOLLI İLE GÖRÜŞTÜ
EMRE’NİN AVUKATI DÜN AKŞAM COMOLLI İLE GÖRÜŞTÜ
Emre’nin avukatı Aydın Doğanay akşam saatlerinde Damien Comolli ile görüştü. Oyuncusu için yıllık 2.5 milyon euro’dan 4+1 yıllık sözleşme istedi.

6
Emre’nin bu isteği Comolli tarafından çok bulunurken, 25 yaşındaki oyuncunun G.Saray’dan yıllık 10 milyon TL’ye oynamayı kabul ettiğini Doğanay’a iletti.

7
Doğanay ise bunların sadece iddiadan ibaret olduğunu söyledi. F.Bahçe’nin Emre için yılda 1.75 milyon euro’dan fazlasını vermeyi düşünmediği ise gelen bilgiler arasında. (Fotospor)

Futbolarena anasayfasından devam...