Fenerbahçe'de Comolli'den Volkan Demirel için sürpriz karar

FutbolArena - Fenerbahçe’de Sportif Direktör Damien Comolli’nin resmi imzasıyla birlikte takım planlamasına start verildi. 

1
Yeni görevinde ilk icraatı Brezilyalı forvet Fernando’nun Suudi Arabistan’a satarak gerçekleştiren Fransız sportif direktör, teknik direktörün açıklanmasını beklemeden sözleşmesi biten oyuncularla temasa geçti.

2
Comolli, 30 Haziran itibariyle mukavelesi sona eren ve durumunun ne olacağı merak edilen Volkan Demirel konusundaki kararını da verdi.

3 İMZA ÇOK YAKIN
İMZA ÇOK YAKIN
1 sezon boyunca izlediği maçlardan yola çıkarak takım kaptanı olan milli eldivenin takım içindeki ağırlığını da düşünen Comolli, 1 sezon daha 36 yaşındaki Volkan’la devam edilmesini istedi.

4
Tecrübesine güvenilen ve kaptan olarak takımdaki dengeleri elinde tutan Volkan Demirel’le en kısa sürede sözleşme yenilecek.

5 HEDEF PORTEKİZ
HEDEF PORTEKİZ
Ancak ilerleyen yaşı ve takım içindeki rekabet ortamını devam ettirmek adına Volkan’ın biraz daha önünde bir kaleci alma konusunda da yeni bir karar alındı.

6
"Gelecek kaleci 1 numaraya aday olacak ama Volkan’la olan rekabette takım kazanacak" diye düşünen Comolli, Portekiz Ligi’nde arayışa girecek. (Vatan)

Futbolarena anasayfasından devam...