Fenerbahçe Transfer Haberleri 2019 (27 Temmuz Cumartesi)

Fenerbahçe transfer haberleri 2019 aramalarında günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik. Son dakika Fenerbahçe haberleri, Fenerbahçe transfer haberlerini sizler için bir araya getirdik. 27 Temmuz 2019 Cumartesi gününün öne çıkanları burada.

1 Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe’den ayrılacak mı?
Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe’den ayrılacak mı?
Fenerbahçe yönetimi genç futbolcu Ferdi Kadıoğlu’nu kiralık olarak verme kararı aldı.

Hazırlık maçlarında da forma şansı bulamayan ve bu sebeple morali oldukça bozulan genç futbolcu Hertha Berlin ile oynanan hazırlık maçınnı ardından instagram hesabından Fenerbahçeli formalı paylaşımını silmişti.
Fenerbahçe yönetimi ise Ferdi Kadıoğlu’nun daha fazla oynaması için genç futbolcuyu kiralık olarak gönderme kararı aldı. Ferdi Kadıoğlu’nun menajeri de bu kararın ardından kulüp aramaya başladı.
2 ELIF ELMAS’TAN RONALDO AÇIKLAMASI
ELIF ELMAS’TAN RONALDO AÇIKLAMASI
Fenerbahçe’den 16 milyon euro bonservis bedeliyle Napoli’ye transfer olan Elif Elmas, düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda oldu. Genç futbolcuya yeni sezon öncesi Juventus - Napoli rekabeti üzerinden Cristiano Ronaldo sorusu yöneltildi.

"RONALDO’DAN KORKMUYORUM"

Elif Elmas, yeni sezonda Cristiano Ronaldo karşılaşacağı yönündeki hatırlatmaya; "Ronaldo’nun futbol dünyasında çok büyük bir ağırlığı var. Ancak benim korkum yok. Juventus ile Napoli arasındaki rekabet bu sezon yine zorlu olacaktır. Bu özel rekabeti bana anlattılar." yanıtını verdi.
3 Yann M’Vila, Fenerbahçe’ye gelecek mi?
Yann M’Vila, Fenerbahçe’ye gelecek mi?
Fransız L’Equipe Gazetesi, West Ham ve Crystal Palace’ın da devrede olduğu Yann M’Vila için en cazip teklifin Fenerbahçe’den geldiğini yazdı. Yıldız futbolcunun bu teklife sıcak baktığı kaydedildi.
4 Fenerbahçe, Amadou’yu transfer edecek mi?
Fenerbahçe, Amadou’yu transfer edecek mi?
Sevilla ile Fenerbahçe’nin yapacağı anlaşmaya göre; Kjaer 2 yıl bedelsiz olarak kiralanacak ve ’Sarı Kanaryalar’ tecrübeli futbolcunun 3-3,5 milyon euro’luk maaşını karşılayacak. Bunun yanında İbrahim Amadou’yu da kadrosuna katacak olan Fenerbahçe, Kamerunlu orta sahanın maaşını da (2 milyon Euro) ödemeyi kabul ederken oyuncudan memnun kalınması halinde 9 milyon euro’luk satın alma opsiyonu zorunlu olacak. (Akşam)
5 Fenerbahçe, Zanka’yı transfer edecek mi?
Fenerbahçe, Zanka’yı transfer edecek mi?
Fenerbahçe, Simon Kjaer’i 1 yıllığına kiralamak için çalışmalarını sürdürüyor. Yönetim, Kjaer’in vatandaşı Zanka’yı da kadroya katıp defansa Viking duvarı örmek istiyor! (Fanatik)
6 Max Kruse’dan Liverpool transferi itirafı
Max Kruse’dan Liverpool transferi itirafı
beIN Sports’a konuşan Max Kruse, "Birçok takımdan teklif aldım. Liverpool da bunlardan biri. Fenerbahçe’yi seçmemin tek sebebi forma şansı için değildi. Burada başarılı olacağıma dair hislerim var." dedi.
7 Fenerbahçe’den transferde Schneiderlin sürprizi
Fenerbahçe’den transferde Schneiderlin sürprizi
Transfer şampiyonu Fenerbahçe, çok önemli bir bomba daha patlatmak üzere. Sportif Direktör Damien Comolli, Morgan Schneiderlin’in durumunu araştırdı ve kiralama teklifini sundu.

Comolli gelişmelerin ardından Fransız ön liberonun menajeri Pascal Boisseau ile görüştü.

Ön libero bölgesine bir dünya yıldızı getirmeye kararlı olan sarı-lacivertliler, St. Etienne’de top koşturan Yann M’Vila’ya müthiş bir teklif sundu. Haber Fransa’nın en prestijli gazetesi L’Equipe’ten çıktı. (Fotomaç)
8 Fenerbahçe Haberleri 27 Temmuz 2019 Cumartesi
Fenerbahçe Haberleri 27 Temmuz 2019 Cumartesi
Fenerbahçe’de iki sakatlık şoku birden yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde yeni sezon hazırlıkları kapsamında Hertha Berlin ile karşılaşan Fenerbahçe’de bileği burkulan Tolgay Arslan’ın liflerinde zedelenme olduğu ve 4-5 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanırken Serdar Aziz’in el bileğinde çatlak tespit edildiği ve 2-3 hafta forma giyemeyeceği öğrenildi.
9 Eric Maxim Moting, Fenerbahçe’ye transfer olacak mı?
Eric Maxim Moting, Fenerbahçe’ye transfer olacak mı?
Fenerbahçe’ye Paris Saint Germain’in 30 yaşındaki golcüsü Eric Maxim Moting önerildi. Moting’i fırsat transferi olarak gören Fenerbahçe de oyuncu için harekete geçti. Güneş’in haberine göre taraflar hafta sonunda bir araya gelecek.

Futbolarena anasayfasından devam...