Son Dakika Transfer Haberleri (22 Temmuz 2018)

FutbolArena - Son dakika transfer iddialarını sizler için derledik. Türkiye ve Avrupa’dan transfer haberleri burada.

1
Everton’ın hocası Marco Silva, Yannick Bolasie’yi kadroda düşünmüyor. En ciddi talibinin Fenerbahçe olduğu 29 yaşındaki Bolasie’nin transferinin, önümüzdeki haftaya kadar bitmesi bekleniyor. (Fanatik)
2
Stoper transferinde Fenerbahçe’nin gündemine gelen Diego Reyes konusunda çalışmaların tüm hızıyla devam ediyor. (Fanatik)
3
Galatasaray, Schalke’ye dönen Höwedes, Monaco’daki durumu belirsiz olan Kamil Glik ve Dortmundlu Ömer Toprak için de nabız yoklanacak. (Akşam)
4
Beşiktaş’ın kaleci transferi listesindeki adaylar

Harun Tekin
Volkan Babacan
Jose Sa
Roberto
David Ospina
Ochoa

(Milliyet)
5
spanya Ligi’nde Villarreal forması giyen ve Fenerbahçe’nin kiralık olarak almak istediği Enes Ünal’a başka takımların da talip olduğu konuşuluyor. (Fanatik)
6
Quaresma’nın yönetime, "Sözleşmemin sonuna kadar Beşiktaş’ta kalmak istiyorum. Sonrasında ülkeme dönebilirim" dediği bildirildi. (Fanatik)
7
Fatih Terim, Didier Drogba’yı arayarak Gervinho konusunda kendilerine yardımcı olmasını istedi. Drogba, Gervinho’yla uzun süren bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Vatandaşına Galatasaray ve İstanbul’u övdü. (Akşam)
8
Transferde kaynak arayışında olan Galatasaray, İtalya’dan ve Fransa’dan teklifler alan Lionel Carole’ü 1.5-2 milyon euro karşılığında satmaya hazırlanıyor.(Milliyet)
9
Fenerbahçe, Josef de Souza’nın sözleşmesini makul bir iyileştirme yaparak 3 sezon daha uzatmak istiyor. (Takvim)
10
Bursaspor, Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Yasin Öztekin ile anlaşma sağladı.
11
Eden Hazard’ın takımdan ayrılmasına sıcak bakmayan Maviler, Real Madrid’in 170 milyon Euro’luk teklifini yetersiz buldu. (Mirror)
12
Chelsea ve Bayern Münih, Anthony Martial’i transfer etmek için birbirleriyle yarışıyor ancak iki kulüp de 90 milyon Euro bonservis bedeli ödemekten çekiniyor. (The Sunday Times)
13
Manchester United, Jose Mourinho’nun çok istediği Harry Maguire için 65 milyon Pound ödeyebilir ancak ilk önce Chris Smalling, Marcos Rojo veya Eric Bailly’den birini satması gerekiyor. (Sunday Mail)
14
Juventus, Gonzalo Higuain’i 60 milyon Euro’ya satacağını açıkladı. Milan, Chelsea ve PSG oyuncunun peşinde (Football Italia)

Futbolarena anasayfasından devam...