Galatasaray ve Beşiktaş istedi, Fenerbahçe şikayet edecek

FutbolArena - Sarı-lacivertliler’de öte yandan transfer çalışmaları devam ederken takımda istenmeyen oyuncular da mevcuttu. 

1
Teknik direktör Aykut Kocaman, Van Persie ve Ozan Tufan’ı Antalya’daki kampa götürmemişti.

2
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın takımda istemediği Ozan Tufan için Beşiktaş ve Galatasaray devreye girdi.

3
Fenerbahçe yönetiminin bonservisini 5 milyon Euro olarak belirlediği milli futbolcuya hem Beşiktaş, hem de Galatasaray’dan, "Parasal sorunlarını hallet, sonra bize gel. Kapımız sana açık" mesajı gelince, Fenerbahçe yönetimi ayağa kalktı.

4
Zira sarı-lacivertliler, Ozan için devreye giren ezeli rakiplerinin yaptığını etik bulmuyor ve bu iki kulübe de satmayı düşünmüyor.

5
Yöneticiler, kendilerinden önce oyuncuyla görüşmenin talimatlara da aykırı olduğunu belirterek, "İki kulüp de ceza almalı... Ozan şu anda kadro dışı olabilir.

6
Ancak halen bizim oyuncumuz ve ondan bonservis beklentimiz var. Bonservisle satamazsak, kiraya vermeyi planlıyoruz. Ancak iki ezeli rakibimiz, bizden önce oyuncuyu arayarak resmen transfer teklifi yapıyor.

7
TFF’nin bu duruma el koyması gerek" dediler. Fenerbahçe’nin konuyu Federasyona taşıyacağı ve iki kulübün cezalandırılması için şikâyette bulunacağı bildirildi.

8
Fenerbahçe’ye 7 milyon Euro karşılığında transfer olduktan sonra 2.5 sezonda 98 maçta 5876 dakika forma giyen Ozan, bu maçlarda 9 gol atabildi.

9
Performansı ile ilk 11’in değişmezleri arasına giremeyen Ozan, bu süreçte 6 da asist yaptı.

10
Öte yandan Ozan’ın geleceği halen belirsizliğini koruyor... Avrupa’dan bazı kulüplerle temas halinde olan 22 yaşındaki oyuncunun bu hafta içerisinde bir kulübe kiralanması bekleniyor. (Sabah)

Futbolarena anasayfasından devam...