Damien Comolli canlı yayında açıkladı! "Benfica maçı..."
FutbolArena - Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Portekiz’in Benfica ekibiyle eşleşti.
1

Sarı lacivertliler ilk maçı Portekiz’de, rövanşı ise İstanbul’da oynayacak.
2

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, FBTV’de Benfica eşleşmesi hakkında kısa bir değerlendirme yaptı.
3

FBTV’de Benfica eşleşmesiyle ilgili konuşan Fransız futbol adamı, Portekiz ekibinin güçlü bir takım olduğunu vurgulayarak, "Benfica iyi bir takım.
4

Kolay bir eşleşme olmayacak. Maça kadar önümüzde ciddi bir süre var. Feyenoord maçında tüm takım iyi bir iş çıkardı. Takımın performansı çok iyiydi." dedi.
5

Fenerbahçe ile Benfica Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda karşı karşıya gelecekler. Fenerbahçe - Benfica maçlarının tarihleri de belli oldu.
6

Fenerbahçe ilk maçı 7-8 Ağustos tarihlerinden birinde deplasmanda oynayacak. Rövanş ise 14-15 Ağustos’ta İstanbul’da oynanacak.
7-8 Ağustos : Benfica - Fenerbahçe
14-15 Ağustos: Fenerbahçe - Benfica
7-8 Ağustos : Benfica - Fenerbahçe
14-15 Ağustos: Fenerbahçe - Benfica