Fenerbahçe golcü futbolcu için teklifini yaptı
FutbolArena - Fenerbahçe’de transfer arayışları devam ederken golcü futbolcu için yapılan teklife FutbolArena ulaştı.
1

Fenerbahçe’de transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
2

Şu ana kadar Mehmet Ekici, Mathieu Valbuena ve Nabil Dirar ile imza masasına oturan Fenerbahçe’de golcü arayışlarında da görüşmeler sürüyor.
3

Fenerbahçe’de gelecek sezonun transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
4

Sarı lacivertli takımda forvet hattına yapılacak takviye konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe’nin bonservisi Roma’da olan Seydou Doum
5

FutbolArena’nın ulaştığı bilgilere göre; Aykut Kocaman’ın özellikle transfer edilmesini istediği Seydou Doumbia için yapılan teklif ortaya çıktı.
6

İtalyan basınına yansıyan haberlere göre sarı lacivertliler, Seydou Doumbia’ya yıllık 3 milyon Euro önerdi.
7

Sporting Lizbon’un da ilgilendiği oyuncu için Fenerbahçe’nin yaptığı teklifin daha cazip olduğu ve transferde öne geçtiği belirtildi.
8

1987 doğumlu golcü oyuncu Seydou Doumbia, 2010-2011 sezonunda CSKA Moskova formasıyla tüm dikkatleri üzerine çeken bir forvet oyuncusuydu. 2014 yılında Roma’ya transfer olan yıldız golcü dikiş tutturamayınca sırasıyla CSKA Moskova, Newcastle United ve Basel’de kiralık olarak forma giydi. Doumbia geçen sezon Basel’de attığı 20 golle formda bir grafik sergiledi. Doumbia’nın transfermarkt değeri ise 6 milyon Euro.