Berke Özer Westerlo'da 2 maçta gol yemedi ve 7 kurtarış yaptı

Fenerbahçe'den Westerlo'ya kiralık giden kaleci Berke, yeni takımıyla ligde oynadığı ikinci maçta da kalesini gole kapamayı başardı. 

FutbolArena - Fenerbahçe'nin Belçika'nın Westerlo takımına kiraladığı genç kaleci Berke Özer, ligdeki ikinci maçında da kalesini gole kapamayı başardı.


Fenerbahçe Haberleri: Berke Özer'in Westerlo maçları


Westerlo ligin ilk haftasında deplasmanda Lommel'i 2-0 mağlup ederken, ikinci haftada kendi sahasında oynadığı maçta OH Leuven'i 1-0 mağlup etmeyi başardı. Bu maçlarda 90 dakika sahada kalan Berke Özer kalesini gole kapamayı başardı. Berke Özer ligin ilk maçında Lommel karşısında 3 kurtarışa imza atarken, OH Leuven karşısında alınan 1-0'lık galibiyette ise 4 kurtarışa imza atarak başarılı bir performans sergiledi.

Berke Özer'in Fenerbahçe ile sözleşme tarihi


Fenerbahçe'nin Altınordu'dan transfer ettiği Berke Özer, geçtiğimiz sezon sarı lacivertlilerde Süper Lig'de forma giyemezken, Türkiye Kupası'nda ise 1 maçta görev yaptı. Berke Özer bu sezon başında ise Belçika'nın Westerlo takımına kiralandı. Berke Özer'in Fenerbahçe ile 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri