Benzia'nın yeni adresi! Olympiakos transfer edecek

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Yassine Benzia'nın Olympiakos'a transfer olacağı iddia edildi.

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe'de ligin ikinci yarısında TFF'ye bildirilen 28 kişilik kadroya alınmayan Yassine Benzia'nın geleceği merak ediliyordu. Sarı lacivertliler, sezon başında Lille'den kiralık olarak transfer edilen Cezayirli futbolcu ile yollarını ayıracak. Benzia'nın Lille'de de kadroda düşünülmediği ve Fransız kulübünden ayrılacağı belirtildi.

Fenerbahçe Haberleri: Benzia, Fenerbahçe'den ayrılacak mı?


Fenerbahçe'de beklenen performansı sergileyemeyen Benzia, Ersun Yanal'ın göreve gelmesinin ardından ikinci yarıda TFF'ye bildirilen kadroda yer almayan Benzia için Olympiakos devreye girdi. Yunan ekibinin, Lille'in kadroda düşünmediği Cezayirli futbolcuyu transfer etmek istediği ve sezon sonunda girişimlere başlayacağı iddia edildi. Benzia'nın da Olympiakos'a gitmeye sıcak bakabileceği vurgulandı.

Benzia, Fenerbahçe'de kaç maçta oynadı?


Sezon başında Lille'den kiralanan Benzia, bu sezon sarı lacivertli takımda sezonun ilk yarısında 22 resmi maçta forma giyerken hiç gol atamadı. Cezayirli futbolcu bu maçlarda 3 kez asist yaptı. Lille ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Benzia, Cezayir Milli Takımı'nda da 4 maçta forma giydi ve 1 gol attı.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri