Ben Arfa için Fenerbahçe ve Espanyol iddiası

Fenerbahçe ile adı anılan Ben Arfa için Espanyol'un da devreye girdiği öne sürüldü.

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ederken gündemdeki futbolculardan biri olan Hatem Ben Arfa hakkında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı lacivertlilerin gündemindeki Fransız futbolcu için Espanyol'un da devreye girdiği ve transfer konusunda çok istekli olduğu belirtildi. Fenerbahçe transfer haberleri 2019 aramalarında günün öne çıkanları FutbolArena'da.

Fenerbahçe Haberleri: Ben Arfa, Fenerbahçe'ye transfer olacak mı?


Son olarak Rennes'de forma giyen ve şu anda bonservisi elinde olan Ben Arfa için Fenerbahçe ile birlikte Türkiye'den başka kulüplerin de ilgisi olduğu öne sürüldü. France Football'da yer alan habere göre sarı lacivertliler dışında Ben Arfa için Espanyol'un da ciddi bir şekilde devrede olduğu belirtildi. Fransız futbolcu için ayrıca Leganes ve Real Betis'in de ilgisi bulunuyor.


Ben Arfa kimdir, kaç yaşında? Ben Arfa golleri


Kariyerine Lyon altyapısında başlayan Ben Arfa sırasıyla Marsilya, Newcastle, Hull City, Nice, PSG ve son olarak Rennes formaları giydi. Geçtiğimiz sezon 41 resmi maça çıkan Ben Arfa, 9 gol ve 6 asistlik performansla toplamda 15 gole etki etmişti.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri