Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a sürpriz teklif! "4-5 kişiyle gel"

FutbolArena Özel- Fenerbahçe’de başkan Aziz Yıldırım’ın aday olma gerekçesinin altında yatan neden ortaya çıktı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Başkan adayı Ali Koç hakkında ne düşünüyor? Aziz Yıldırım neden yeniden başkanlığa aday oldu? Aziz Yıldırım ve Ali Koç arasında bundan önce yapılan görüşmelerde neler yaşanmıştı? Bu sorunların ve daha fazlasının cevabı haberimizde...

1
Fenerbahçe’de başkan Aziz Yıldırım’ın aday olma gerekçesinin altında yatan neden ortaya çıktı.
2
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, geçtiğimiz hafta içerisinde yaptığı tanıtımla seçimlerde başkan adayı olacağını resmen açıkladı. Aziz Yıldırım’ın daha önceki açıklamalarında Yargıtay’ın 3 Temmuz süreciyle ilgili kararını açıklamasının ardından başkanlığı bırakacağını ifade etmişti.
3
Yargıtay’ın henüz kararını vermemiş olmasının dışında Aziz Yıldırım’ın aday olma gerekçelerinden birinin de Ali Koç olduğu öğrenildi.
4 Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım ile Ali Koç’un arası neden açıldı?
Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım ile Ali Koç’un arası neden açıldı?
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Ali Koç ile adaylığını açıklamadan önce bir araya geldi ve seçimlerde Ali Koç’un 4-5 kişilik ekibiyle birlikte kendi yönetiminde yer almasını teklif etti.
5
Aziz Yıldırım, Ali Koç’a sportif işlerle ilgilenmesini ve kendisinin de 3 Temmuz sürecini sonuçlandırma konularında çalışacağını söyledi. Ali Koç ise ailesinin yönetimde yer almasını istemediğini öne sürerek bu teklifi geri çevirdi.
6
Yaşanan görüşme sonrasında Ali Koç’un bu kez başkan adaylığını açıklaması Aziz Yıldırım’ı kızdırdı.
7
Ailesinin istemediği gerekçesiyle yönetime girmeyi kabul etmeyen Ali Koç’un başkan adaylığını açıklamasının ardından Aziz Yıldırım da seçimlere resmen girme kararı aldı.

Futbolarena anasayfasından devam...