Batuhan Yılmaz kimdir? Fenerbahçeli Batuhan Yılmaz kaç yaşında? Nereli?

Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile oynadığı maçta kadroya alınan Batuhan Yılmaz, taraftarların dikkatini çekti. Peki, Batuhan Yılmaz kimdir? Gelin birlikte bakalım.

FutbolArena - Fenerbahçe, Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor deplasmanına konuk olurken, kadroda bulunan Batuhan Yılmaz dikkatleri çekti. Peki, Batuhan Yılmaz kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Merak ettikleriniz bu haberde.


Batuhan Yılmaz kimdir? Kaç yaşında?


Fenerbahçe, Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor deplasmanına konuk olurken, sahaya Harun, Isla, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Elif Elmas, Ayew, Valbuena, Frey, Slimani ilk 11'i ile çıktı.

Yedekler arasında ise Batuhan Yılmaz da bulunuyordu. 19 yaşındaki genç stoper ön libero pozisyonunda da oynayabiliyor. Diego Reyes'in yedekler arasında olmasına rağmen Koeman, Batuhan'ı da bu maçta yedekler arasına aldı.

Balıkesir doğumlu ve 1.90 boyunda olan Batuhan Yılmaz, bu sezon U21 ligde 8 maçta oynadı ve 1 gol kaydetti.

Trabzonspor - Fenerbahçe muhtemel ilk 11'ler


Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Pereira, Zargo Toure, Hüseyin, Novak, Onazi, Jose Sosa, Abdülkadir, Yusuf Yazıcı, Nwankaeme, Rodallega

Fenerbahçe: Harun, Isla, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Elif Elmas, Ayew, Valbuena, Frey, Slimani

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?


Trabzonspor ile Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'İn 13. haftasında karşı karşıya gelecek. Mücadele 24 Kasım Pazar günü saat 19.00'da başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Öte yandan bu maçın canlı skor takibini FutbolArena sayfalarından yapabilirsiniz.

TRABZONSPOR - FENERBAHÇE CANLI SKOR

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri