Barış Alıcı kimdir, kaç yaşında? Barış Alıcı nasıl bir futbolcu? (Barış Alıcı Fenerbahçe'ye transfer oldu mu?)

Barış Alıcı kimdir, kaç yaşında? Barış Alıcı Fenerbahçe'ye transfer oldu mu? Barış Alıcı aslen nereli? Barış Alıcı nasıl bir futbolcu? Barış Alıcı hangi mevkide oynuyor? Barış Alıcı transfermarkt değeri ne kadar, Barış Alıcı Instagram hesabı var mı? Detaylar habrimizde.

Barış Alıcı kimdir, kaç yaşında? Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonun hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe'de transferde sürpriz bir hamle geldi. Fenerbahçe'nin Altınordu forması giyen Barış Alıcı ile anlaştığı belirtildi. Barış Alıcı nasıl bir futbolcu? Barış Alıcı hangi mevkide oynuyor? Barış Alıcı transfermarkt değeri ne kadar ve Barış Alıcı Instagram hesabının adresi ne?

Barış Alıcı kimdir, kaç yaşında? Barış Alıcı nasıl bir futbolcu?


Altınordu altyapısında futbola başlayan Barış Alıcı, orta sahanın sağ kanadında görev yapıyor. 21 yaşındaki futbolcunun Altınordu ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Barış Alıcı, İzmir doğumlu ve 1,80 boyundadır. Barış Alıcı geçtiğimiz sezon Spor Toto 1. Lig'de oynadığı 32 maçta 10 gol, 10 asistlik performans sergiledi. Barış Alıcı istikrarlı yapısı ve hücuma dönük oyunuyla dikkat çekiyor.

Barış Alıcı ayrıca Milli Takımlarda da 7 kez forma giydi.

BARIŞ ALICI INSTAGRAM İÇİN TIKLAYIN >>

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri