Fenerbahçe'den transferde flaş çılgınlık! 10 milyon euroya orta saha

FutbolArena Detay - Spor Toto Süper Lig’de takımlar yeni sezon hazırlıklarına ve transfer çalışmalarına startı verdi. Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk sevinci yaşamış 5 takımın bugüne kadarki en pahalı transferlerini derledik.

1
Spor Toto Süper Lig’e gelen en pahalı orta saha oyuncuları
2
Fenerbahçe’nin tarihindeki en pahalı orta saha futbolcusu 2012 yılında transfer olan Raul Meireles oldu. Raul Meireles sadece Fenerbahçe’nin değil Türk futbolunun bonservisine en çok para ödenen orta alan oyuncusu olarak da tarihe geçti. Portekizli oyuncu 10 milyon Euro karşılığında Chelsea’den transfer olmuştu.
3
EN PAHALISI BELHANDA
4
Galatasaray’ın en pahalı orta saha oyuncusu ise Younes Belhanda oldu. Faslı yıldız geçen sezonun başında Dinamo Kiev’den 8,75 milyon Euro karşılığında transfer edilmişti. Belhanda, Galatasaray’ın en pahalı orta saha oyuncusu olarak kayda geçti.
5
Beşiktaş’ın en pahalı orta alanı transferi için son 10 yıldaki en tartışmalı transferleri arasına adını yazdıran Rodrigo Tabata oldu. Gaziantepspor’daki performansını Beşiktaş’a yansıtamayan Rodrigo Tabata, 8 milyon Euro karşılığında Beşiktaş’a gelmiş ancak büyük hayal kırıklığı yaratmıştı.
6
Trabzonspor’un en oahalı orta alan transferi ise Şenol Güneş’in isteğiyle kadroya dahil edilen Adrian Mierzejewskioldu. Polonyalı oyuncu için Trabzonspor’un kasasından 5,25 milyon Euro çıkmıştı.
7
Bursaspor’un ise en çok para jharcadığı orta saha oyuncusu ise yine beklentileri karşılayamayan Alfred N’Diaye oldu.

Futbolarena anasayfasından devam...