Gazetelerde Fenerbahçe Haberleri - Fenerbahçe'de Transfer Haberleri (20 Mayıs 2017)

FutbolArena - Fenerbahçe’deki son gelişmeleri sizler için derledik. Fanatik, Takvim, Fotomaç, Hürriyet, Sabah Fenerbahçe Haberleri - Günün Fenerbahçe Haberleri (20 Mayıs Cumartesi FB haberleri) Günün Fenerbahçe Haberleri arasında Fanatik, Fotomaç, AMK gazeteleri başta olmak üzere tüm gazeteleri tarayarak en seçkin haberleri bir araya getirdik. AMK Gazetesi Fenerbahçe Haberleri, Fanatik Gazetesi Fenerbahçe Haberleri ve Fotomaç Gazetesi Fenerbahçe Haberleri, Sabah TS Haberleri aramalarıyla ulaşmak istediğiniz tüm haberlere buradan ulaşabilirsiniz.Takvim FB haberleri, Habertürk FB Haberleri, Hürriyet Fenerbahçe haberleri, Milliyet Fenerbahçe haberleri gibi aramalarda istediğiniz tüm haberlerin derlenmiş hali galerimizde...

1 Tek aday Kjaer değil
Tek aday Kjaer değil

Sarı-lacivertliler, Kjaer’i satarak transfere kaynak oluşturmak istiyor. Danimarkalı savunmacının en büyük talibi ise Milan. Ancak Çizme ekibinin listesi geniş. Listede Adil Rami (Sevilla), Abdennour (Valencia), Francesco Acerbi (Sassuolo), Mehdi Benatia (Juventus) ve Laurent Koscielny (Arsenal) olduğu bildirildi.

Fotomaç
2 Duy da inanma!
Duy da inanma!

Rusya’dan Sport Express, Spartak Moskova’nın istediği Fedor Smolov için uçuk bir iddia ortaya attı. Gazete, Rus şampiyonunun Smolov’u almak için F.Bahçe’nin Krasnodar’a teklif ettiği 12 milyon euro’nun üzerine çıkmak zorunda olduğunu iddia ederken, sarı-lacivertlilerin 27 yaşındaki golcüye ise toplam 20 milyon euro gibi astronomik bir rakam sunduğunu duyurdu.

Fotomaç
3 ’Erken’den darbe!
’Erken’den darbe!

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, transferleri mayıs ayı içinde bitireceklerini açıklamıştı. Ancak görüşme yapılan ve söz alınan bazı isimlerin sezon açılışı için erken tarih verilmesi nedeniyle kararsız olduğu ve düşünmek için süre istedikleri, bu durumun sıkıntıya yol açtığı öğrenildi.

Fotomaç
4 ’Hepsi bahane’
’Hepsi bahane’

Van der Wiel’in "Dolandırıldım" diye gözaltına aldırdığı Akbulut: O gün F.Bahçe’den 12 milyon euro istedi. Bu kulübe karşı yapılan bir hamledir

Fenerbahçeli Van der Wiel’in suç duyurusu üzerine gözaltına alınıp serbest bırakılan menajer Ümit Akbulut, hiçbir suçunun olmadığını, Hollandalı futbolcuya dava açacağını söyledi. Radyospor’a konuşan Akbulut, kimseyi dolandırmadığını söylerken, şu açıklamayı yaptı: "Kendisiyle imaj ve marka çalışması yaptık. 4.3 milyon euro’ya anlaştık. Boksör Floyd Mayweather’ı getirecektik. Ancak Hollanda ile kriz çıkınca erteledim. ’Justin Bieber’i getirecekti’ yalanını uydurdu. Ne alaka! Gözaltına alındığım gün F.Bahçe’den 12 milyon euro istedi. Bu F.Bahçe’ye karşı yapılan bir hamledir. Ayrılmak istiyordu. Tek başına antrenmana çıkmak hoşuna gitmiyordu."

Fotomaç
5 Kurtuluş TL’de
Kurtuluş TL’de

Sözleşmesi devam eden oyuncularla masaya oturacak olan Aziz Yıldırım, alacaklarda indirimin yanı sıra maaşları TL üzerinden ödemeyi konuşacak. Teklifin ilk götürüleceği isimler ise Van Persie ve Simon Kjaer...

Türkiye Kupası’nda Başakşehir’e elenip finalin kapısından dönülmesi başkan Aziz Yıldırım’ı yeni kararlar almaya itti. Bir süredir maaşları TL’ye çevirme konusunda çalışmalar yapan Yıldırım’ın gelecek sezondan itibaren oyuncuların alacaklarında indirim ve sabit kur üzerinden TL olarak paraları ödemek için sarı-lacivertli oyuncularla görüşeceği bildirildi. Buna göre ilk masaya oturulacak isimlerin de yıldız kategorisindeki Persie ve Kjaer olduğu kaydedildi.
6
Skrtel, Josef, Topal...

Yıldırım’ın 4.9 milyon euro kazanan RvP’den 1.9 milyon euro indirim yapıp 3 milyon euro’ya inmesini isteyeceği ayrıca kuru 4 TL’den sabitleyip bu parayı 12 milyon TL olarak teklif edeceği bildirildi. Aynı şekilde 4 milyon euro alan Kjaer’den de 1 milyonluk indirim talep edecek olan Yıldırım, düzenli forma giyen Skrtel, Josef, Topal’a da aynı teklifi yapacak.

En düşük 4 milyon TL

Takıma girmekte zorlanan Neustadter’le (2.5 milyon euro) 1.5, Van der Wiel ile de (2.2) 1.2 milyon euro’ya inmesi için pazarlık yapmaya hazırlanan başkan, diğer isimlere de benzer rakamlar sunacak; en düşük maaş skalasını 1 milyon euro, yani 4 milyon TL’ye indirmeye çalışacak. Oyuncularla sezon sonu görüşecek olan Yıldırım’a sarı-lacivertlilerin vereceği cevap ise merak konusu...
7
Şut atamıyor atsa da tutturamıyor

Fenerbahçe geride kalan 31 haftada ligin en çok şut çeken takımları arasına giremedi. Kanarya 366 şut ile bu alanda 9. sırada yer aldı. Sarı-lacivertliler son yıllarda ilk kez şut sıralamasında bu kadar geride kalırken isabetli şut listesinde de 8. sırada kaldı

İşinize gelirse kalın

Takımda kiralık olarak oynayan Lens ve Sow için de yeni düzenlemeler düşünen başkan, gelecek sezon kalmak isterlerse iki yıldıza da daha düşük rakamlara razı olmalarını söyleyecek.

Fotomaç
8 Fenerbahçe yönetiminden şok karar! Yollar ayrılıyor...
Fenerbahçe yönetiminden şok karar! Yollar ayrılıyor...
Fenerbahçe’de bu sezon tutunulan son kulvar Ziraat Türkiye Kupası’na da veda etmenin hayal kırıklığı yaşanıyor.

Teknik Direktör Dick Advocaat’ın açıklamasının aksine camia için bu sezon çok önemli konuma gelen kupa için sergilenen performansdan Fenerbahçe Yönetimi memnun değil.

Sarı Lacivertli yönetim, oyuncularla yapılacak görüşmelerde kendi belirleyecekleri ücretleri kabul etmeyen kim olursa olsun, yolları ayırma kararı aldı.

9
Bu sezonki başarısızlığın en büyük sorumlusunun futbolcu grubu olduğu kanaatinde olan yöneticilerin, ekonomik şartları zorlayarak baştan aşağı yeni bir takım kurma kararını uygulamaya koydukları öğrenildi.

Yönetimin ilk olarak, yaratıcı orta saha ile forvet bölgesinin, bu sezonki en büyük eksiklik olduğu saptamasını yaptığı ve girişimlerini hızlandırdıkları belirlendi.

Fenerbahçeli Yöneticilerin öncelikli hedefindeki isimlerin Fransız orta saha oyuncusu Mathieu Valbuena ve Fransız forvet Bafetimbi Gomis olduğu gelen iddialar arasında.
10
Sarı lacivertli yönetimin, önümüzdeki sezona güçlü bir kadro ile girebilmek ve transferleri Başkan Aziz Yıldırım’ın divan kurulunda söz verdiği gibi mayıs ayı sonuna kadar bitirebilmek için yoğun çaba sarf ettiği gelen haberler arasında.

Öte yandan sezon sonunda Fenerbahçe’den ayrılarak Hollanda Milli takımının başına geçecek Teknik Direktör Dick Advocaat, Hollanda Futbol Federasyonu ile gelecek planlaması yapmak için ülkesine gitti. Hollandalı Teknik Adamın cuma günü İstanbul’a döneceği açıklandı.

beINsports
11 Advocaat ile görüşme Pazartesi!
Advocaat ile görüşme Pazartesi!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Pazartesi günü başkan Aziz Yıldırım ile görüşecek.

Hollanda Milli Takımı ile anlaşmaya varan Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Pazartesi günü başkan Aziz Yıldırım ile görüşecek.

Ülkesinden dönen ve bugünkü antrenmanda yer alan deneyimli hocanın sezon sonuna kadar kalıp kalmayacağı başkan ile yapacağı görüşmede netlik kazanacak.
12
Şu anda başta başkan Yıldırım olmak üzere kulüp yetkililerinin Final Four sebebiyle tamamen basketbola konsantre olduğu, bu yüzden Advocaat ile gerçekleştirilecek görüşmenin Pazartesi gününe kaldı.

Bu hafta Gençlerbirliği ile deplasmanda oynanacak müsabakada takımının başında olacak Advocaat, Trabzonspor’a karşı da görev yapmak istiyor.

Ancak Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, dinlemeyip daha öncesinde de Hollandalı hocayı gönderebilir

Fanatik
13 Fenerbahçe salonda çalıştı
Fenerbahçe salonda çalıştı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında 22 Mayıs Pazartesi günü deplasmanda Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Dick Advocaat yönetiminde salonda gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, kendilerine verilen programlar doğrultusunda çalıştığı kaydedildi. Bireysel ve gruplar halinde devam eden idmanın, kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla tamamlandığı belirtildi.

Fenerbahçe, bugün yapacağı antrenmanlarla hazırlıklarını sürdürecek.

Fotomaç
14 Harun Tekin’den transfer açıklaması
Harun Tekin’den transfer açıklaması

Bursaspor’un milli kalecisi Harun Tekin, hakkında çıkan transfer haberlerine açıklık getirdi. Milli kaleci, kendisine gelen bir şeyin olmadığını belirterek, yeşil-beyazlı kulüp ile 3 yıllık daha sözleşmesinin bulunduğunu hatırlattı.

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında yarın deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, özel uçakla Yenişehir Havaalanından Antalya’ya hareket etti.
15
Yolculuk öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bursaspor’un milli kalecisi Harun Tekin, "Bizim için çok önemli bir karşılaşma. İyi bir ekibe karşı oynayacağız ama oradan 3 puanla dönüp, ligin kalan 2 haftasını rahat şekilde geçirmek istiyoruz. Beşiktaş maçında taraftarlarımız bize çok iyi şekilde destek vermişti. Çok iyi mücadele ettik. Kazanabilirdik ama pozisyonları değerlendiremedik. Bu maç çok önemli bizim için" dedi.

"3 yıllık sözleşmem var"

Transferde adının Fenerbahçe ile anılmasının hatırlatılması üzerine milli kaleci, "Bana gelen bir şey olamaz. 3 yıllık sözleşmem var. Sözleşmemi daha yeni uzattım. O konularla alakalı benimle ilgili bir şey yok" diye konuştu.

İHA
16 Başakşehir’den Fenerbahçe’ye transfer çalımı! Elia...
Başakşehir’den Fenerbahçe’ye transfer çalımı! Elia...

Süper Lig’de bu sezonun flaş takımı Medipol Başakşehir, adı Fenerbahçe ile anılan Eljero Elia transferini bitirdi.

Süper Lig şampiyonluğunda Beşiktaş’ın sadece 2 puan gerisinde olan, Türkiye Kupası’nda ise Fenerbahçe’yi penaltı atışlarında saf dışı bırakarak finale yükselen Medipol Başakşehir, bir yandan da yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına başladı. Teknik direktör Abdullah Avcı, bu doğrultuda yönetime listeyi verdi. İlk hedef ise Feyenoord’da forma giyen 30 yaşındaki sol kanat Eljero Elia...
17
Fenerbahçe de istiyordu

Hollanda şampiyonu Feyenoord’da forma giyen Surinam asıllı Hollandalı futbolcunun adı Fenerbahçe ile de anılıyordu. Jeremain Lens’in yüksek bonservis bedeli nedeniyle alternatif futbolcular oluşturan sarı lacivertliler, Elia’yı listesine almıştı ancak Başakşehir daha önce davranarak Haziran 2018’de sözleşmesi sona erecek olan futbolcu ile anlaşma sağladı.

Hollanda’da şampiyon oldu

Bu sene Feyenoord’da oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Elia, Hollanda Ligi’nde şampiyonluk kupasını kaldırmıştı, 5 milyon Euro değere sahip olan Hollandalı futbolcu, bu sezon forma giydiği 32 maçta 10 gol ve 9 asist yaparak 19 gole katkıda bulundu. Elia’nın Feyenoord’la bir yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Fanatik
18 Sonunda ’evet’ dedi
Sonunda ’evet’ dedi

Sarı-lacivertlilerin, daha önce yapılan dört teklife "Hayır" diyen 32 yaşındaki futbolcunun menajeri ile yapılan görüşmelerde mutlu sona çok yaklaştığı, kulüplerin de önümüzdeki hafta içi pazarlık masasına oturacağı açıklandı

Fransız basını flaş bir iddia ortaya atarak, Fenerbahçe’nin Lyon’da forma giyen Mathieu Valbuena ile prensipte anlaştığını duyurdu. 32 yaşındaki Fransız futbolcunun sezon sonu iki yıldır forma giydiği Lyon’dan ayrılacağı belirtilirken, bir sonraki durağının ise büyük ihtimalle Fenerbahçe olacağı iddia edildi.
19

Sarı -lacivertlilerin , menajeri vasıtasıyla yaptığı görüşmelerde Valbuena’yı yıllık 3 milyon euro’ya ikna ettiği vurgulanırken, kulüplerin de önümüzdeki hafta pazarlık masasına oturacağı ileri sürüldü. Fransız ekibi Lyon’un 3 milyon euro’ya razı olacağı da gelen haberler arasında yer aldı.

VERGİ AVANTAJI CEZBEDİYOR

RMC Sport radyosu, Fenerbahçe’nin Valbuena’ya teklif ettiği paranın Lyon’dan aldığı ücrete yakın olduğunu duyurdu. Valbuena’nın vergi kesintilerinin daha az olması nedeniyle eline daha fazla geçeceği, bu durumun sarılacivertli kulübü cazip kılan en büyük etken olduğu ifade edildi.
20

BEŞİKTAŞ’A KARŞI DÖKTÜRDÜ

Orta sahada on numara pozisyonunun yanı sıra her iki kanatta da oynayabilme özelliklerine sahip olan Valbuena, Lyon’un Beşiktaş’la oynadığı Avrupa Ligi çeyrek final maçlarında deyim yerindeyse döktürmüştü. Lyon’la 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan 1.67’lik süper bücür, bu sezon 29 lig maçında 8 gol-5 asistle oynadı.

FENER ONU HEP iSTEDi

Marsilya’da oynarken iki kez Fenerbahçe’ye "hayır" diyen Mathieu Valbuena, Dinamo Moskova forması giydiği dönemde de sarı-lacivertlilerin ısrarlı tekliflerine rağmen Türkiye’ye gelmeyi reddetmişti. Fenerbahçe, sezon başında ise Valbuena için yeni bir girişimde bulunmuş, Lyon’u ikna etmesine rağmen oyuncuya bir türlü "evet" dedirtememişti.

Fotomaç

Futbolarena anasayfasından devam...