Aziz Yıldırım'dan yıllar sonra Galatasaray derbisinde ilk kez! - Fenerbahçe Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray derbisi öncesinde yıllar sonra ilk kez farklı bir karar aldı. 

FutbolArena Özel - Spor Toto Süper Lig'de bu akşam saat 19:00'da oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesinde sarı lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım yıllar sonra ilk kez farklı bir karar aldı.

Galatasaray - Fenerbahçe derbi haberleri (23 Nisan 2017 Pazar)


Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 2015 yılından bu yana şimdiye kadar 10 kez Fenerbahçe ve Beşiktaş derbilerini yaşadı. Özbek döneminde sarı kırmızılılar söz konusu maçlarda 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Söz konusu müsabakalarda rakip fileleri 8 kez havalandıran Galatasaray, kalesinde ise 10 gole engel olamadı.

FUTBOLCULARIN ALACAKLARI ÖDENECEK

Dursun Özbek, sarı kırmızılı oyuncuların içerde bulunan 2 aylık alacaklarını Fenerbahçe derbisi sonrasında hesaplarına yatırmak için yoğun bir çalışma başlattı.

Başkan Dursun Özbek'in, derbiden Galatasaray takımının galibiyetle ayrılmasına inancının tam olduğu ve 90 dakikanın ardından hafta başında oyuncuların 2 aylık alacaklarını yatırarak onları mutlu etmek istediği öğrenildi.

AZİZ YILDIRIM'DAN YILLAR SONRA İLK KEZ!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım derbiler öncesinde bundan önce her zaman maçtan 1 gün önce veya maç günü takımı ziyaret etmesine rağmen ilk kez 23 Nisan 2017 Pazar günü oynanacak Galatasaray derbisinde takımı ziyaret etmedi. Son antrenmanını Cumartesi günü yapan Fenerbahçe'nin Pazar sabahı idmanı yoktu. Sarı lacivertliler artık maç saatini beklemeye başladı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri