Aziz Yıldırım'a küfür eden taraftarlara ceza - Fenerbahçe Haberleri

Fenerbahçe kulübü Aziz Yıldırım'a küfür eden taraftarların 1'er yıl spor müsabakalarını seyirden men cezası aldıklarını açıkladı. 

FutbolArena - Fenerbahçe kulübü 23 Mart 2017'de Anadolu Efes - Fenerbahçe Basketbol maçında kulüp başkanı Aziz Yıldırım'a küfür eden taraftarların 1'er yıl süreyle spor müsabakalarından men cezası aldıklarını açıkladı.


Fenerbahçe'den Aziz Yıldırım'a küfür eden taraftarlarla ilgili açıklama


Abdi İpekçi Spor Salonu'nda 23 Mart 2017tarihinde oynanan Anadolu Efes – Fenerbahçe Erkek Basketbol müsabakasında, organize bir şekilde tribünde yer aldığı görülen bir grup, Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'a ağır hakaret ve küfür içeren tezahüratlarda bulunmuşlardır.

Hukuka ve ahlaka aykırı, süreklilik arz eden bu eylemler üzerine Başkanımız adına yapılan suç duyurusuna istinaden, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturmada, grubun elebaşları ile bir kısım şüpheliler 1'er yıl süreyle spor müsabakalarını seyirden men cezası almışlardır. Konu ile ilgili şüpheliler hakkında soruşturma halen devam etmektedir.


Anadolu Efes - Fenerbahçe maçında Aziz Yıldırım'a küfür


Hatırlanacağı üzere THY Euroleague 28. haftasında oynanan maçta Anadolu Efes - Fenerbahçe maçında sarı lacivertli taraftarlar Aziz Yıldırım'a yönelik küfür ve protesto içerikli tezahüratlarda bulunmuştu.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri