Aziz Yıldırım yeni Lens arıyor - Fenerbahçe Haberleri

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi transfer çalışmaları devam ederken, yönetimin ilk olarak hangi mevkiye oyuncu alacağı da kesinlik kazandı. Jeremain Lens'in Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı hakkında son bilgiler ve Fenerbahçe transfer haberleri. 

FutbolArena Özel - Fenerbahçe'de bu sezon Sunderland'den kiralık olarak takıma katılan ve sergilediği başarılı performansla taraftarların sevgilisi haline gelen Jeremain Lens'in yeni sezonda sarı lacivertlilerde kalıp kalmayacağı büyük merak konusu.

Jeremain Lens, Fenerrbahçe'de kalacak mı, kiralık ve bonservis transfer haberleri


Fenerbahçe'de bu sezon teknik direktör Dick Advocaat'ın isteği doğrultusunda Sunderland'den kiralanan Jeremain Lens'in performansı oldukça beğenildi. Yıldız futbolcunun yeni sezonda da sarı lacivertli formayı giymesi için yönetim bir yandan yoğun çaba sarfederken, diğer yandan yeni bir Jeremain Lens arayışlarını sürdüyor.

FENERBAHÇE YENİ LENS ARIYOR!

Fenerbahçe'de bu sezon Jeremain Lens'in sergilediği başarılı performans ve takıma katkısından sonra sarı lacivertli yönetim, Hollandalı yıldızın ayrılma ihtimali durumunda yeni bir Lens arayışlarına şimdiden başladı. Sol açık bölgesine transfer yapmak isteyen Fenerbahçe'de Volkan Şen ve Sow'un perfomransı beğenilmezken, Aatif'in geleceğe dair belirsizliği ve Karavaev'in de bekleneni verememesinden ötürü sezon sonunda Ukrayna'ya dönecek olması kulübü yeni arayışlara itti.

Yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe yönetiminin önceliği sol açık mevkisine bir kanat oyuncusu almak. Sarı lacivertli idarecilerin, Lens'in de takımda kalması halinde iki kanadı da güçlendirerek hücumda etkin bir takım yaratmak istediği öğrenildi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri