Fenerbahçeli oyuncu 10 milyon Euro'ya gidiyor
FutbolArena - Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe’de transfer çalışmaları devam ediyor.
1

Transfer yapmak için oyuncu satması gereken Sarı-Lacivertliler, oyuncularına gelen teklifleri değerlendiriyor.
2

Kaynak yaratmak için takımdaki yıldız oyunculara gelen teklifler, yönetimin kafasını karıştırmış durumda.
3

Fotomaç’ın haberine göre kısa süre içinde açıklanacak olan Kanarya’nın yeni hocası Aykut Kocaman, Simon Kjaer’in kadroda kalmasını istese de Milan’dan gelen cazip teklif oyuncunun kafasını çelmiş durumda.
4

Kariyerine, Serie A’da devam etmek isteyen Kjaer iki kulübün anlaşmasını bekliyor.
5

Bu sezon transferde coşan İtalyan devi Musacchio ve Rodriguez’den sonra Danimarkalı savunmacı için de girişimlerine başladı.
6

Liverpool’un da talip olduğu Simon Kjaer için Milan’ın ilk önerisi 7 milyon euro oldu. Ancak sarı- lacivertliler, transfer sezonunda önemli kaynak oluşturabilecek bir bonservis bedeli duymak istiyor.
7

Bu rakam da en az 10 milyon euro. Başkan Aziz Yıldırım ve kurmayları 2019’a kadar sözleşmesi olan Kjaer için daha düşük bir teklifi kabul etmeyeceklerini Milan Kulübü’ne bildirdiler.
8

Kanarya, Kjaer giderse bonservisi olmayan Jeremy Mathieu’yu kadrosuna katacak.