Fenerbahçe'de çılgın hafta! Transferler geliyor

 FutbolArena - Fenerbahçe’yi müthiş bir hafta bekliyor...  

1
Başkan Aziz Yıldırım ve kurmayları hayal kırıklığıyla geçen sezonun ardından harekete geçerek tüm camiayı ayağa kaldıracak ve tribünlere eski heyecanı yaşatacak kadroyu kurmak için kolları sıvadılar.
2
Önümüzdeki hafta içerisinde Sarı-Lacivertliler birçok önemli ismi resmen açıklayıp imzaları attıracaklar.
3
Fenerbahçeliler’i havaya sokacak transferler ve son gelişmeler şöyle:
4
Fenerbahçe’de Aykut Kocaman resmi olmasa bile Samandıra mesaisine başlarken sıkça dile getirilen "Fenerbahçe Kocaman’ı neden açıklamadı" sorusunun yanıtı da ortaya çıktı.
5
Sarı lacivertliler Kocaman’ın yeni sezon öncesi yıpratılmasından çekiniyor, ayrıca planlamada da sıra ile gitmek istiyor.
6
Bu plana göre ilk olarak Mathieu Valbuena’nın transferi bitirilecek. Tecrübeli oyuncunun tatile gidecek olması imza tarihini de öne çekti. Buna göre Fransız oyuncu 17 Haziran’dan önce İstanbul’a gelerek sağlık kontrolünden geçecek.
7

Valbuena transferinin açıklanmasının ardından Aykut Kocaman’ın da resmen duyurulması bekleniyor.
8
Yeni teknik direktörlerinin isteği ile yeniden yapılanacak olan sarı lacivertliler Volkan ile rekabet edebilecek bir kaleci için de çalışmalarını sürdürüyorlar.
9
Malaga’da forma giyen Kamerunlu Kameni ilk sırada yer alırken sarı lacivertlilerin 3-4 alternatif üzerinde daha durdukları öğrenildi.
10
Ayrıca forvet arayışlarını da sürdüren F.Bahçe, finansal fair play nedeniyle yüksek maliyetli bir isim yerine serbest veya kiralık oyuncu opsiyonu üzerinde duruyor.
11
Kanarya’nın kesin anlaşmaya vardığı bir diğer isim de Nabil Dirar... Monaco’da çok sevilen oyuncu için Fransız yöneticilerin de son olarak, "Seni seviyoruz ve bırakmak istemeyiz. Ancak gitmek istediğin için 6 yıllık emeğine karşılık jest yaparak transferinde her türlü kolaylığı sağlayacağız" demesiyle birlikte tüm sorunlar çözüldü.
12
Sarı-Lacivertli yöneticiler hem kulübü Monaco ile hem de yıldız futbolcu ile her konuda anlaşma sağladılar. Transferde hiçbir pürüz yok. Faslı yıldız da önümüzdeki hafta içerisinde İstanbul’da olacak.
13
Fenerbahçe’de kanayan bir yara da sol bek mevkisi. Geride kalan sezonu Hasan Ali Kaldırım ve İsmail Köybaşı ile geçiren Sarı-Lacivertliler istenilen verimi alamadı. Sözleşmesi biten Hasan Ali ile yapılan görüşmelerde olumlu bir sonuç çıkmadı.
14
Para konusunda anlaşma sağlanamadığı için iş çıkmaza girdi. İsmail Köybaşı ile ise yola devam edilmek pek istenmiyor.
15
Bunun için de sol beke kaliteli bir isim transferi kesin yapılacak. Buranın da bir numaralı oyuncusu Gael Clichy. Manchester City’den kopmaya hazırlanan yıldız oyuncu için Galatasaray da nabız yokluyor.
16

Başkan Aziz Yıldırım ve kurmayları, teknik direktör Aykut Kocaman’ın da isteğiyle forvete kesin bir takviye yapacaklar.
17

Kocaman, "Robin van Persie’den daha iyisi var mı?" diyerek tercihini ortaya koydu.
18
Moussa Sow’un yüksek maliyeti nedeniyle yeni sezonda takımda olması beklenmiyor.
19

Emenike ise istenmeyen adam konumunda. Bunun için de yönetim Robin van Persie ile forvetin yükünü kaldıracak bir ismin peşinde.

20
Bunun için de Arsenal’de aradığını bulamayan Lucas Perez bir numaralı isim. İspanyol oyuncu da Fenerbahçe’ye gelmeye sıcak bakıyor. (Hürriyet)

Futbolarena anasayfasından devam...