Aykut Kocaman'dan Fenerbahçe tepkisi: "O kadar onursuz muyum?"

Önümüzdeki sezon Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olacağına kesin gözüyle bakılan Aykut Kocaman'dan çarpıcı bir açıklama geldi. 

FutbolArena - Fenerbahçe'de Dick Advocaat'n Hollanda Milli takımı ile anlaşmasının ardından yeni sezonda teknik direktörün kim olacağı merak edilirken, Aykut Kocaman ismi spor kamuoyunda ağırlık kazanmaya devam ediyor.

Şu anda Atiker Konyaspor'u çalıştıran ve Türkiye Kupası'nda finali hedefleyen Aykut Kocaman'ın gelecek sezonda Fenerbahçe'nin başına geçeceği yönündeki haberlere hatırlanacağı üzere Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, geçtiğimiz haftalarda basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak tepki gösterdi.


Aykut Kocaman Fenerbahçe'ye mi geliyor?


Fenerbahçe Teknik Direktörü Advocaat'ın yeni sezonda takımdan ayrılacak olmasının ardından teknik direktörlük görevine kimin getirileceği konusu halen belirsizliğini sürdürürken, Aykut Kocaman'ın ismi şu an itibariyle ilk sırada yer alıyor. Öte yandan basında Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe ile sözleşme imzaladığı ve hatta transfer listesi verdiği iddialarına deneyimli teknik direktörden sert tepki geldi.

A Spor'a konuşan Aykut Kocaman, "Fenerbahçe ile sözleşme imzaladığım ve kulübe transfer listesi verdiğim şeklindeki haberler gerçeği yansıtmıyor. Hiç olur mu öyle şey? Ben o kadar onursuz muyum?" ifadelerini kullandı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri